Pasha01
Pasha01
Експерт
Відгуки Pasha01
Коментарі Pasha01
Отримано лайків
0 Like
Pasha01

Каша вівсяна з вершками та горіхами в карамелі

Своєю вівсянкою я поділився не з колегою,а з головним критиком на нашій кухні-дружиною)) Вона відразу коли отримав посилку "забронювала" її собі,адже дуже любить І мені довелося сьогодні насолодитися цим смаком,хоча я вівсянку на відміну від дружини не люблю взагалі Проте ця вівсянка досить смачна,ніжна А моя дружина сказала,що це одна з найсмачніших вівсянок,які куштувала
У відгука 0 коментарів
Pasha01

Перекус з гранолою аха з горіхом

Сьогодні під час перегляду фільму захотілося дуже смачненького,але нічого не знайшлося під рукою,а в магазин іти не було бажання І тут згадав я про свою гранолку з горіхом,я навіть не помітив як швидко вона закунчилася,таким смачним фільм давно не був)
У відгука 8 коментарів
Pasha01

Гранола АХА з ягодами

Справжнім відкриттям для мене стала гранола АХА з ягодами,вона дуже смачна. Найбільше вразила велика кілткість справжніх ягід,зокрема полунички,у більшості аналогічних продуктів,виробники заміняють ягоди просто на ароматизатор,а тут....насолода Особливо задоволена дружина,дуже вже ії сподобалося поєднання медової граноли з кислинкою ягід))
У відгука 0 коментарів
Pasha01

Гранола АХА з горіхами

Своє тестування розпочав з граноли з горіхами. Ранок відразу змінився,спробувавши цю гранолу. Надзвичайно смачно,та ще й така кількість різних горіхів,у поєднанні зі злаковим йогуртом-просто неймовірно!!! Приємно що гранола не розмокла і залишилася хрусткою. Не надто солодка,що також важливо. Загалом мені дуже сподобалося.
У відгука 2 коментарі
Pasha01
Ось тестування і завершується,майже два тижні користуванн зубною пастою Paradontax та щітко. Хочеться відзначити, що у моєму випадку справді помітні зміни,і лише позитивні) Для мене паста Paradontax стала справжнім відкриттям і фаворитом, адже справді помітний результат уже за такий короткий термін. Усі заявленні 8 якостей зубної пасти мені помітні: справді зменшилося (більше того,майже зникла) кровоточивість ясен, швидко якісно і надовго усуває зубний наліт,залишивши приємну свіжість, та ще й помітно відбілює, звичайно це не професійне відбілювання,але...я задоволений) Також хочеться відзначити щітку,вона впродовж усього мого використання приносила лише позитивні враждення,і після двох тижнів використання а ні трохи не змінилася,щетинки не розлізлися і нек повипадали. І хоч дана зубна паста і щітка не є з розряду дешевих- та воно того варте. І ще одну річ про яку обіцяв розповісти...спостереження мого стоматолога: ясна були трохи опущеними до використання і кровоточили,були подразненими, тепер значно помітний результат від використання- ясна підняли ,подразнення зникло, отож мій стоматолог рекомендує і я вам теж рекомендую))) ДЯкую за таку чудову можливість протестувати і знайти для себе фаворита))
У відгука 1 коментар