vikulok
vikulok
Знавець
Відгуки vikulok
Коментарі vikulok
Отримано лайків
2 Like
vikulok

А спонсор смачних сніданків Cooker

Сьогодні готувала вранішні бутерброди і думала як все ж таки приємно не витрачати безкінечно час біля полиць в супермаркеті вивчаючи етикетки. Приємніше провести час з родиною і ще хвилин 10 на замовлення і знати, що на ранок у тебе буде якісна смачна, а головне найсвіжіша продукція. Ми давно купуємо в інтернеті, але продукти це те що купуєш за звичкою сам. Ковід змінює світ, змушує уникати людних місць, але разом з тим дарує нам такі зручні сервіси як Cooker. Запрошую всіх зайти до них на сайт і впевнитися, що там є те що ви любите. А тоді замовити і впевнитися, що турбота це так приємно!
У відгука 1 коментар
vikulok

Отримала свій пакуночок

Перше, що хочу відмітити, це вишукану українську мову як оператора так і працівника доставки. Я розтанула) Друге, пакет із крафтового паперу. Мої ж екофренди. Доставка в термін. Це все, що є для мене ідеальна доставка. Продукти всі свіженькі. Етикеточки від 25.10. Отримала 26.10
Не знайома лише з Богодухівським комбінатом. Будемо тестувати. Тим більше, що кожному члену сім'ї щось до вподоби. І, навіть, для найменших молочні сосисочки. Дякую за таку можливість. Завтра розкладу всім до ланчбоксів і зберу відгуки. Головне про себе не забути )))
У відгука 1 коментар
vikulok
Мне не пришел набор!!! Отзывы, то я писать могу, потрму как давно пользуюсь и разрыхлителем и глазурью. Брала Какао. Вот только пудинг был бы для нас новинкой.
У відгука 0 коментарів
vikulok
Живем корм жуем! А у нас вообще никаких реакций. При этом о постепенном перехоле я узнала позно и просто один корм заменила другим. Даю меньше нормы, мотя не молода и к тому же дама :) на самом деле она не просит добавок :) еще и соседа угостили :) тоже хвалили
У відгука 0 коментарів
vikulok
Моя Мотя кушает корм как всю жизнь его ела :))) хотя у нее поджелудочная барахлит и когда муж ее подкормит рыбкой соленой или колбаской копченой ей плохо. Многие пишут что воды пить больше стали - я не заметила такой тенденции. Даю чуть меньше нормы. Нам хватает.
У відгука 1 коментар