oljaabp
oljaabp
Новачок
Відгуки oljaabp
Коментарі oljaabp
Отримано лайків
0 Like
oljaabp
Наш котик уже давненько перейшов на корм Роял , їсть з апетитом, почуває себе дуже добре, головним показником для мене є блиск шерсті, який після вживання економ-корму пропадає. Тут же все впорядку! Котик в чудовій формі, буду і дальше кормити цим кормом.Ціна звичайно в порівнянні з іншими кормами більша, але воно того варте! Ми порахували , що якщо кормити дешевшим кормом і ще докуповувати м'ясо і всякі вкусняшки, щоб перекрити нестачу поживних елементів для його розвитку, то дешевше виходить зразу купувати хороший корм! Грейсон їсть - аж за вухами лящить))
У відгука 0 коментарів
oljaabp
Їсть наш котик корм уже декілька днів! Спочатку їв в чистому виді, але зараз ентузіазм пройшов і він вернувся до старої звички, приходиться йому домішувати трохи вологого корму! Але не випльовує(це ще одна його звичка, випльовувати і недоїдати те що йому не подобається). Тому я можу сказати, що корм хороший! Котик став мега-активний, просинається в 5 ранку і починається)) Шерсть блистить, з травленням ніяких змін після зміни корму, ми задоволені)
У відгука 0 коментарів
oljaabp
Його величність - Грейсон, 6 місяців, гордий і дуже нечемний)
У відгука 0 коментарів
oljaabp
Ми також получили свою порцію корму) Раніше наш котик Грейсон їв корм тільки приправлений паштетом, або вологим кормом з соусом! Просто сухий корм не їв, навіть, коли був голодний. Royal - це перший корм ,який "його величність" їсть в чистому виді)) Я вже задоволена, а як дальше його сприйматиме котик побачимо!
У відгука 0 коментарів
oljaabp
Чому я не можу опублікувати відгук? разів 10 добавляла, і нічого не відображається
У відгука 1 коментар