Марго555
Марго555
Новачок
Відгуки Марго555
Коментарі Марго555
Отримано лайків
0 Like
Марго555
Після тижня вживання корму можу сказати, що корм кому дуже подобається. Їсть його постійно, особливо вночі любить "похрумтіти" кормом. Зазвичай після таких перекусів на ранок тарілка майже пуста. Помітила, що кіт після вживання корму не п'є дуже багато води, порівняно з іншими кормами. Плануємо переходити на корм Опті Міл тому, що він є фаворитом серед інших.
У відгука 1 коментар
Марго555
Доброго часу доби! Хочу подякувати за подарукок- корм-желе. Мій кіт вживає такого виду корм лише фірми "Мяу", але зараз дуже часто його недоїдає, багато залишає в тарілці. А от корм Опті міл з'їв із задоволенням. Хотіла б перейти на корм іншої фірми, але, на жаль, його не зустрічала у магазинах мого міста.
У відгука 0 коментарів
Марго555
Доброго дня! Пишу більш інформативний відгук. Розповім про раціон свого кота: він вживає і домашню їжу і "сухий корм" і корм-желе. Незважаючи на те, що він надзвичайно перебірливий у їжі і вживає лише обраний певної марки корм, опті міл йому назвичайно сподобався. Відразу почав його їсти, як тільки написали у миску. Можу сказати, що вживає його із задоволенням і постійно. Стосовно поведінки і зовнішнього вигляду -- особливих змін не спостерігаю, він у мене завжди активний та грайливий.
У відгука 0 коментарів
Марго555
Доброго дня, хочу подякувати за набір для тестування корму. Моєму коту дуже подобається корм. Раніше їв лише віскас, а зараз активно вживає оптіміл. До речі, корм-желе теж зів.
У відгука 1 коментар