Ulyshe4ka2007
Ulyshe4ka2007
Новачок
Відгуки Ulyshe4ka2007
Коментарі Ulyshe4ka2007
Отримано лайків
0 Like
Ulyshe4ka2007

«Почніть весну з Avon» - відгук про помаду та парфуми від Avon

Відгук про матову губну помаду з гіалуроновою кислотою "супер зволоження" від Avon:
Текстура у помади м'яка, шовковиста. На губи лягає тонкою вуаллю,завдяки трохи загостреній формі помади дуже зручно рівно профарбувати губи біля контуру.
Мої губи зараз, як зазвичай навесні, в сухому стані і ось з цією помадою мені було максимально комфортно.
Під час носіння на губах відчуття комфорту. Це мені дуже сподобалося в цій новинці. Помада дійсно добре зволожує і пом'якшує губи.
Гіалуронова кислота в складі є, хоч і в самому кінці ,також в складі були виявлені - олія кунжуту, гліцерин, молочна кислота, олія авокадо .
Пахне ненав'язливо, я б сказала солодко-помадним, але ледве помітно. Запах не яскравий, не б'є в ніс і не відчувається під час носіння помади
Помада добре пігментована, не скочується в білу смужку, губи покриває пігментом рівно.
Покриття виходить не наглухо матове, є легкий делікатний кремовий блиск.
Відгок про парфумну воду "Today": підходить швидше для холодної пори року - пізня осінь, зима, рання весна, щоб гріти своєю насолодою та полегшеною гіркотою. У холоді він пронизливо звучить, але приємно. Для спекотного літа - він точно не доречний.
Думаю, що цей аромат дорослий, насичений, обволікаючий, мускусним амбре. Для молоденьких дівчат він буде важкуватий і зазвучить їм за віком. Думаю, він підійде прекрасній половині, яка старша за 25 років.
На шкірі максимум аромату тримається 6 годин. Після душу та ранку взагалі ніякого сліду не залишається. А на одязі та волоссі аромат тримається довше, на шарфиках може навіть. Моя тітка їх полюбляє та заказує постійно.
У відгука 1 коментар
Ulyshe4ka2007
Всем добрый вечер, хочу поделиться своим экспериментом. Так как я не люблю дрожжевое тесто, то сделала шоколадный бисквит с вишней, черносливовм, орехами. Использовала вместо какао, шоколадный напиток латте с ромом, 4 яйца , 170 гр сахара и 200 г муки. Бисквит получился воздушный, то что нужно утром с кофе.
У відгука 0 коментарів