Маргарита Кривулько
Маргарита Кривулько
Новачок
Відгуки Маргарита Кривулько
Коментарі Маргарита Кривулько
Отримано лайків
0 Like
Маргарита Кривулько

Кінцевий результат

Ось і настав час для останнього відгуку. Користувалися всією сім'єю цим молочком для тіла. В холодний період сухість шкіри постійно мене супроводжує, але після цієї емульсії все змінилося, руки зволожені на 100%! У мого сина атопічний дерматит, з використанням топікрему сухість стала помітно меншою, підійшло навіть для його чуттєвої шкіри. Так що тепер топікрем з нами надовго! Рекомендую від щирого сердця!
У відгука 0 коментарів
Маргарита Кривулько

Перші враження від Topicrem

Приємне молочко, запах нейтральний, не дуже насиченний, що для мене дуже важливо. Спочатку випробувала на собі і на чоловікові, потім на дітях) Результати мене приємно вразили! Використовую після душу, тіло після нього не липня бо крем чудово вибирається в шкіру. В мого меншого сина атопічгий дерматит, зараз користуємося кремом, сподваюся на позитивний результат)
У відгука 1 коментар
Маргарита Кривулько

Участь у проекті

Я навіть не очікувала, дуже рада що стала учасником тестування! У мене шкіра дуже суха а в молодшого сина атопічний дерматит. З радістю протестуємо цю продукцію
У відгука 0 коментарів
Маргарита Кривулько
Переехали в свой дом, а стиральной машины нет, очень не хватает такой помощницы,тем более у нас двое маленьких деток. Так что с радостью протестирую и поделюсь свой мнением с друзьями и знакомыми)
У відгука 0 коментарів