Larulya
Larulya
Новачок
Відгуки Larulya
Коментарі Larulya
Отримано лайків
0 Like
Larulya
Ух-ты, новое тестирование от Dr. Oetker!!! Как раз поспевает ягода! Всегда ежегодно закрываю как традиционные виды варенья/повидла/желе из клубники, вишни, персиков, абрикосов, сливы, так и менее известные и популярные. Очень нравится из розы чайной, черноплодной рябины. До весны разлетаются, съедаются все баночки!
У відгука 8 коментарів
Larulya
Хотелось бы попробовать подгузники. Хотя мой сын почти взрослый (уже 2,5 года), но пока проблемы с привыканием к горшку. Почти полный игнор. Пользуемся днем подгузники-трусики Libero Dry Pants, а на ночь подгузники Dada. Трусики Libero отличные, довольна ними, ребенок может сам его снять при необходимости, но ночью протекают, поэтому на ночь одеваю полноценный подгузник.
У відгука 0 коментарів
Larulya
Почитала коментарі і дуже здивована, що молоді дівчата скаржаться на проблеми зі шкірою та здоров`ям. Мені вже виповнилося 45 і лише зараз почала відчувати певні зміни. Сухість шкіри, у т.ч. в інтимній зоні, ламкість волосся, з`явилися пігментні плями, почервоніння шкіри плямами після впливу холодного повітря, стали помітними червоні капіляри на обличчі (мабуть судинний купероз). Звичайно, що повернути молодість неможливо, але хоча б призупинити вікові зміни хочу.
У відгука 2 коментарі
Larulya
Сподіваюся, що журнал буде дійсно цікавим як для фахівців, так і для тих, хто цікавиться історією. І головне, щоб були: об`єктивний погляд на події та факти (це дуже важливо), оригінальні статті, що спираються на наукові дослідження та історичні джерела, доступна ціна.
У відгука 0 коментарів
Larulya
Цікаво спробувати новинку для волосся від Нівеа. За зиму моє волосся піддавалося впливу багатьох негативних факторів - перепад температур, сухе повітря у приміщенні, носіння шапки, брак вітамінів у раціоні, адже у цей період овочів та фруктів значно менше, тощо. Це не могло позитивно вплинути на зовнішній вигляд мого волосся. Чекаю від новинки зміцнення коренів, об`єм, "живі кінчики", блиск та пружність!
У відгука 0 коментарів