fedun1993
fedun1993
Новачок
Відгуки fedun1993
Коментарі fedun1993
Отримано лайків
0 Like
fedun1993
Ми дуже задоволені підгузниками Libero Comfort Zoo Collection, одні +, зручні, не протікають, тоненькі, без запаху, ніяких алергічних реакцій. Подругам роздала рекламні зразки, їм дуже сподобались. Рекомендую Libero Comfort Zoo Collection, ви найкращі!!!
У відгука 0 коментарів
fedun1993
Продовжуємо тестувати Підгузники Libero Comfort Zoo Collection. Отже наші нічні тести показали що жодних протікань не має, а спимо ми дуже буйно!!!)))) Моя принцесса встає зранку сухенька і щаслива! Дуже тішить те що не має жодного запаху хімії. Вони тоненькі чим створюють ще більший комфорт. Далі буде...
У відгука 0 коментарів
fedun1993
Тестуємо 4 день. Дуже задоволені. Підгузники просто супер, що по якості, що по дизайну!!! Не протікають, не мають алергічних реакцій. Я дуже хвилювалась, тому що нам не всі підгузники підходять, зразу почервоніння або висипка, а з цими жодних проблем. Ще дуже великий плюс- міцні застібки! Моя принцесса в такому захваті від дизайну , що словами не описати!!!
У відгука 0 коментарів
fedun1993
Вчора отримали посилочку, і зразу почали тестувати! Підгузник дуже тоненький, не має запаху. Дизайн моїй принцессі дуже сподобався, тай бачу що їй зручно Спали цілу ніч, все ОК. Ніякого протікання чи почервоніння!!!
У відгука 0 коментарів
fedun1993
Всім привіт. Вперше беремо участь в тестуванні. Ще чекаємо на смс!
У відгука 0 коментарів