Yana_nmv
Yana_nmv
Експерт
Відгуки Yana_nmv
Коментарі Yana_nmv
Отримано лайків
53 Like
Yana_nmv

Сирочки «Milupa»

Ще не купували сирочки від «Milupa», але почитавши про те, що вони з біфідобактеріями без доданого цукру , з мінімальною кількістю інгрідієнтів, ще й з такими чудовими смаками, відразу захотілося спробувати, навіть самій) Дитині особливо подобаються такі смаки, як мультифрукт та банан-суниця, тож залюбки спобували б ці смаки і від «Milupa».
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
20:06 09.12.2021
Yana_nmv

2 этап "Бактоблис"

Вот и дождались второй этап тестирования пробиотика Бактоблис.
После первого этапа с нетерпением ждали второго тестирования)) Курьер конечно опоздал с доставкой на сутки, но бокс к нам все-таки доехал :-) целым и невредимым-снова 3 упаковки этих чудо-таблеток. Уже начали проходить рекомендованный курс для предупреждения бактериальных заболеваний ротовой полости и верхних дыхательных путей - по 1 таблетке перед сном!
Спасибо огромное Naprobu за данную возможность познакомиться и протестировать данный продукт. Бактоблис пришелся нам всем по душе! :-)
#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_Бактобліс #Бактобліс
У відгука 0 коментарів
Yana_nmv

В очікуванні на тестування косметики Rich Coconut від Eveline Cosmetics!

Кокос - це дійсно рай для шкіри! Косметика но його основі ще й має такий "смачний" та приємний аромат! Дуже хочу потрапити на тестування нової лінії косметики для догляду за шкірою обличчя Rich Coconut від Eveline Cosmetics і подбати про свою шкіру завдяки екстракту bioкокоса.
У відгука 2 коментарі
Yana_nmv

Хочу протестировать Alpina

Как раз планируем начать в конце сентября ремонт в квартире и краска будет очень кстати)) а еще у нас мелкий ремонт на даче! Так что теперь в ожидании возможности протестировать продукт от Alpina!
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
16:10 31.08.2021
Yana_nmv

Чекаю вже на другий етап тестування Бактобліс)

Дякую #naprobu за таку чудову можливість протестувати пробіотик Бактобліс. Тестування пройшло на ура! Усі задоволенні та здорові! Підготовка до осені та до початку сезону застуд виконана! Приймати пробіотик було навіть задоволенням, тому що пігулки дуже приємні на смак! Тепер з нетерпінням чекаємо на 2-ий етап тестування вже на зимовий сезон.
У відгука 1 коментар