gemini
gemini
Експерт
Відгуки gemini
Коментарі gemini
Отримано лайків
15 Like
gemini

Мої вітання!

Вітаю всіх, хто потрапив у списки! На жаль, мене у списку немає, пізно побачила тестування, хоча і встигла зареєструватись. Таке тестування якраз дуже вчасне.
Приємного тестування всім, цікаво буде почитати відгуки!
У відгука 0 коментарів
gemini

Нарешті фінальний відгук

Перш за все хочу подякувати сайту за можливість спробувати і протестувати комплекс вітамінів та пробіотиків. На жаль, повний курс ми не пройшли, так як доводилось робити перерву через хворобу.
Відзначу ще раз хороший склад, зручність упакування, приємний смак та відсутність алергічних реакцій. Щодо ефекту нічого сказати не можу, але сподіваюсь, що він є:)
З недоліків. Хочу зазначити, що це лише побажання виробникам. Будь ласка, вказуйте більше інформації у інструкції: яка має бути кількість рідини для одного саше, у який час доби приймати, до чи після їжї. Ще мені здається, що для віку від 4-5 років необхідно приймати по 2 саше на добу для досягнення ефекту. Можливо, виробником буде зроблено різні види комплексів з різним дозуванням, враховуючи вік. Було б дуже добре.
В цілому, враження позитивне, я б спробувала ще раз.
У відгука 0 коментарів
gemini

Ще не фінальний відгук:)

Наше тестування ще не закінчилось, хоча вже мало б. Але про все по порядку.
Сину у кінці серпня виповнюється 6 років, але я вирішила давати йому по одній саше в день. Раніше всі вітаміни доводилось маскувати у чаї або соку, якщо це були рідкі вітаміни, інші вмовляла випивати/жувати, це дійсно були "танці з бубном". Без проблем вживав лише вітаміни у вигляді желейок.
Бекутан я розвела лише у воді і не прогадала, дитині дуже сподобалось, просив навіть ще. Дуже радів, коли приходив час пити вітаміни, розводив сам, під моїм наглядом звичайно.
Особисто мені сподобався смак, схожий на апельсиновий напій. Алергічних реакцій або побічних ефектів не виявлено. Енергії вдосталь, як і було, зі сном та апетитом теж все в порядку.
Але, на жаль, син захворів: нежить, кашель. Не можу нічого поганого сказати про вітамінний комплекс, можливо на вік дитини необхідно приймати по 2 саше на добу, я не знаю. Поки тестування поставили на паузу, залишилось випити 4 саше.
Доп'ємо, напишу загальне враження.
У відгука 0 коментарів
gemini

Перші враження

Нарешті добралась написати відгук. Отримали вітамінний комплекс Бекутан Мультоімуно ще тиждень тому.
Плюси:
- яскрава упаковка, син відразу звернув увагу: а що це, а хто це намальований;
- зручність у використанні, саше можно взяти з собою окремо від упаковки;
- на упаковці, а також на кожному саше вказаний термін придатності;
- достатньо інформації на упаковці про виробника та склад комплексу;
- приємний смак, тобто “танці з бубном” не потрібні));
- здивували два відсіки (вітаміни + пробіотик)
Мінус:
- недостатньо інформації в інструкції про кількість рідини, в якій необхідно розчинити саше та про час, коли потрібно приймати вітаміни (до/після їжї, вранці/в обід/ввечері)
Вдячна тестуючим, знайшла цю інформацію у відгуках.
Наразі все подобається, тестуємо. Згодом, опишу свої враження.
У відгука 0 коментарів
gemini

Я у списках, ура!

Дуже рада побачити себе у списках, якраз подарунок мені на День народження)) Давно не потрапляла на тестування. Вже з нетерпінням очікую на набір, зараз синові дуже актуально.
У відгука 0 коментарів