Vika1904
Vika1904
Новачок
Відгуки Vika1904
Коментарі Vika1904
Отримано лайків
0 Like
Vika1904
Доброго вечора! Скажіть, будь ласка, при гастріті цю воду можна вживати?
У відгука 4 коментарів
Vika1904
За увесь час тестування шампуню і кондиціонеру "Направленное восстановление и забота" від Нівея, стан мого волосся покращився. Так як після вагітності і пологів його стан був ненайкращий... Волосся сильно випадало, було дуже сухе, ламке і посічене. Крім того постійне сушіння феном теж відбивається на ньому.. Після початку використання шампуню і кондиціонеру, волосся стало менш ламким, трохи зменшилась кількість посічених кінчиків, навіть почало менше випадати. Воно виглядає живішим і здоровим. Реакція на новий шампунь ( з'явилась лупа після першого використання) вже пройшла.. Помітила, що волосся трохи "пушиться" після миття, хоча я не вважаю це великим мінусом. Всім іншим, як раніше, задоволена. Рада ,що ця серія засобів від Нівея мені пійшла!)) Буду й надалі користуватися ними і радити своїм друзям і знайомим.)
У відгука 0 коментарів
Vika1904
Продовжую тестування нової лінії засобів від Нівея, шампуню і кондиціонеру "Направленное восстановление и забота". Пройшов вже тиждень з початку тестування. Отже мої загальні враження і висновки за тиждень використання цих засобів: - після миття волосся стає м'яким, блискучим і шовковистим; - легко розчісується після миття; - волосся стало живішим, еластичнішим; - після першого використання в мене з'явилась лупа і шкіра голови стала сухою ( в мене така реакція буває, коли я починаю користуватись новим шампунем, з часом минає і шкіра на голові приходить в норму) - волосся не дуже скоро жирніє, волосся досить довго залишається чистим; - поки що ще багато посічених кінчиків; - випадіння волосся поки не зменшилось або хіба зовсім трохи, поки що зміни не помітні. Отже, в цілому задоволена результатом, продовжую тестувати ці засоби далі..))
У відгука 0 коментарів
Vika1904
Декілька днів тому почала тестування нової лінії засобів від Нівея. Отже, мої перші враження після використання шампуню і кондиціонеру "Направленное восстановление и забота". Як я вже раніше писала - запах у цих засобів приємний, на волоссі він має ще ніжніший відтінок. Консистенція у шампуню не дуже рідка, кондиціонер ще густіший. Шампунь досить добре піниться, тобто використовувати його можна економно. Як завжди я мила волосся два рази, воно так краще промивається. Кондиціонер добре розприділяється по волоссі і легко змивається. Вже після нанесення шампуню волосся стало м'якшим, а після кондиціонеру - ще більше. На мій подив, волосся досить легко розчесалось після миття. Я дуже задоволена таким ефектом, крім того воно стало м'яким і шовковистим. Єдиний мінус - я надіялась, що стане менше помітно посічених кінчиків, але поки їх ще багато і дуже помітно. Враховуючи, що це перше використання, то сподіваюсь при подальшому використанні цих засобів побачити кращий ефект!)
У відгука 1 коментар
Vika1904
Ура!!!))) Сьогодні нарешті забрала посилочку, довгоочікувані шампунь і кондиціонер від Нівея. Бутилочки мають симпатичний дизайн, а самі шампунь і кондиціонер - дуже приємний запах. Вже не терпиться спробувати!)) Крім шампуню і кондиціонеру в посилочці був приємний бонус у вигляді журналів, почитаю на досузі )) Дуже рада, що потрапила на це тестування, дякую проекту ! Отже, можна приступати до тестування !
У відгука 0 коментарів