Вікторія Смолярчук
Вікторія Смолярчук
Новачок
Відгуки Вікторія Смолярчук
Коментарі Вікторія Смолярчук
Отримано лайків
2 Like
Вікторія Смолярчук

Сімбіозіс Бебікол

Взяли з доцьою участь в тестуванні пробіотика Сімбіозис Бебікол на сайті naprobu.ua.
Постійно його рекомендували гастроентерологи, педіатри, от ми й дістались до нього. Тестувальний набір складався з трьох пляшечок, кожну з яких слід використовувати протягом 30 днів, отже культурними бактеріями забезпечені на цілий квартал. Також в подарунок дали біленькі шкарпетки та іграшку-корівку для лялькового театру.
Донечку, як в основному і всіх діток, турбував животик. Також коли ми переходили на штучне вигодовування, ніяк не могли підібрати суміш, при якій Лія себе б комфортно почувала. За моїм спостереженням, під час прийому даного препарату, дитина почала поводити себе спокійніше, пройшло здуття животика та налагодився стілець. Сам пробіотик є на олійній основі, вітамін д3, який ми приймаємо - на водній, тому зранку в 5 крапель Сімбіозіс Бебікол додаю 2 краплі Аквадетриму і маємо щастя й спокій)
Тому, мами, якщо для ваших діток рекомендували придбати цей препарат, рекомендую його для вживання; кілька днів і животик вашої малечі почне відчувати спокій.
У відгука 0 коментарів
Вікторія Смолярчук

Бебікол

Тиждень вживаємо даний продукт, позитивний результат підтвердився на стільці. Ми на ШВ, то кал набрав жовтого відтінку, останні 3 дні випорожнення відбуваються кожного дня. «Тріщання» в животику значно зменшились. До того місяць часу вживали пробіотик іншого виробника, то по моїх спостереженнях від поступається Сімбіозіс Бебіколу.
Даю його десь через пів години після ранкового годування. В нас ще вітамін д3 на водній основі, то капаю його до цього масляного препарату.
У відгука 0 коментарів
Вікторія Смолярчук

Сімбіозис Бебікол для немовлят

Прийшов набір для тестування, складається з трьох флаконів препарату, а також приємні подаруночки - шкарпеточки та іграшка корівка для пальчикового театру.
Педіатр та гастроентеролог радили нам Сімбіозіс Бебікол, ми частенько зригуємо, «тріщить» животик. Побачимо, чи дасть результат.
У відгука 0 коментарів