sone4co
sone4co
Новачок
Відгуки sone4co
Коментарі sone4co
Отримано лайків
0 Like
sone4co
Подивіться, будь ласка, чи правильно, я, виконала правила проекту?
У відгука 0 коментарів
sone4co
За тиждень тестування, - не натирають, покраснінь також не виявлено, мені подобається, що вони тоненькі, але добре впитують і гарантовано вистачає на 4 години (після 6 годин також сухий, а от уже 8-10 годин(приблизно стільки триває нічний сон) - вологі).Гості які в нас за цей час були, а це 4 чол. всі відмітили - класний дизайн. Для себе я ще відкрила - класні липучки-застібки оскільки їх можна перестібати по кілька раз (в моєму випадку це актуально оскільки малюк не дуже любить одягати підгузник і крутиться-вертиться,а як результат косо-кориво і доводиться перестібати).
У відгука 0 коментарів
sone4co
Набори відправляються на тестуваннч на Чернігівщину ))))))
У відгука 0 коментарів
sone4co
Тестуємо вже 6-й день, хочу прокоментувати памперси після нічного сну, - нічний сон у нас в середньому 10 годин, памперс використовуємо 1 штуку, оскільки якщо синочка розбуркати то потім не вкладеш, памперс після нічного сну : тяжкий, але це нормально - він повний, тест на сухість дані підгузники пройшли не на 100% - після нічного сну - вологі, я б їм по 5ти бальній шкалі поставила за ніч "4".
У відгука 0 коментарів
sone4co
Так, сьогодні уже 5-й день як ми тестуємо наші підгузники і я вже маю що сказати: 1) не мають запаха - а отже не містять хімії; 2) досить мякі та тоненькі - мені як мамі 1-річного малюка це дуже подобається, адже мій маленький дослідник не те, що ходить, а бігає і йому має бути зручно; 3) мені дуже подобаються високі бортики які вберігають від протікання,(особливо коли покакає); 4) всі говорять, що вони маломірки, нас 11 кг. і нам підійшла 4-ка, я не спостерігала щоб були дуже в обліпку, або натирали, як на мене то моєму малюкові комфортно в них;
У відгука 0 коментарів