tanja92
tanja92
Новачок
Відгуки tanja92
Коментарі tanja92
Отримано лайків
0 Like
tanja92
Доброго дня. Після трьох тижнів тестування шампуню і ополіскувача ТМ Nivea "Направлене відновлення та турбота ", я залишилася дуже задоволеною. Волосся стало більш м'яким, більш сильнішим, легко розчісуються, волосся має приємний запах, об'єм збільшується у три рази більше, та не електризується. Я дуже задоволена продукцією ТМ Nivea "Направлене відновлення та турбота" шампунь і ополіскувач рекомендую своїм рідним, знайомим, та друзям.
У відгука 0 коментарів
tanja92
Спробувала шампунь від Nivea. І від першого разу використання, я залишилася дуже задоволеною. Шампунь - догляд спрямоване відновлення і турбота від NIVEA має приємний та пахучий аромат. Середню по густоті консинстенцію. Шампунь добре піниться та легко змивається, а після миття голови - волосся стає м'яким, блискучим та приємним на дотик. Ополіскувач - догляд Nivea направлене відновлення та турбота. Турбується, укріпляє та захищає волосся, завдяки інгрідієнтам, які входять у склад ополіскувача. Також волосся стає більш еластичним, захищеним та легко розчісується. Я задоволена продукцією NIVEA.
У відгука 0 коментарів
tanja92
Сьогодні, 15.12.16. на новій почті отримала свою посилочку. Зміст посилки: Шампунь-догляд Nivea- спрямоване відновлення і турбота. Інтенсивний догляд і зміцнення зсередини. Для ослабленого волосся. Кондиціонер-догляд Nivea- спрямоване відновлення і турбота. Інтенсивний догляд і зміцнення зсередини. Для ослабленого волосся. Журнал "Добрі поради" з маленькими сюрпризами. Журнал "Ліза" і гороскоп від Хаяла Алекперова. Буклет експерта. В якому докладно написано, що потрібно робити.Фірмовий пакет. Завтра приступаю до тестування даного продукту.
У відгука 0 коментарів