Lanaria
Lanaria
Новачок
Відгуки Lanaria
Коментарі Lanaria
Отримано лайків
0 Like
Lanaria
Всім провіт! Сьогодні ми спробували приготувати вишневе варення з Желфікс от DrOetker. Спочатку ми з чоловіком нарвали, промили вишні і видалили з них кісточки. Вишні висипали в ємність, насипаємо цукор і залишаємо на деякий час для появи соку.Після того як сік з’явився, ставимо ємність з вишнями і цукром на конфорку, постійно помішуючи доводимо його до кипіння додаємо Желфікс і проварюємо деякий час (від часу проварювання залежить бажана ступінь схоронності цілісності вишень). Після чого готову суміш ми розливаємо в банки і закриваємо. З Желфікс вишня не втрачає колір та смакові якості і швидко загустає! З Желфікс от DrOetker готувати швидко, комфортно та смачно!!!
У відгука 2 коментарі
Lanaria
Всім привіт! Почалась пора консервації. І ось ми з Желфікс от DrOetker спробували приготувати полуницю тобто клубніку. Спочатку ми зібрали полуницю на дачі, потім почистили від хвостиків. Ззасипали цукром і залишили на деякий щоб полуниця пустила сік. Потім ставимо полуницю на вогонь проварюемо, та додаємо Желфікс. Полуниця не втрачає колір та смакові якості і швидко загустає! З Желфікс от DrOetker готувати швидко, комфортно та смачно!!!
У відгука 0 коментарів
Lanaria
Декілька днів тому отримала посилку з набором продукції для тестування. Але чомусь посилка була розкрита та заклеяна липкою стрічкою! В комплект входить: - журнал "Люблю готовить" - лимонна кислота 3 шт. - Желфікс з пектином із цитрусових 3 шт. - Желфікс з пектином із яблук 3шт. - рецепти Вишневого та Апельсинового ждемів (дуже приємно, тому що давно шукала) - календар дозрівання різних фруктів (теж дуже потрібна річ) - наліпки для маркування закруток (дуже зручно маркувати). Будемо пробувати готувати та експерементувати!!! Фото додається
У відгука 0 коментарів
Lanaria
Підійшов до завершення черговий день нашого тестування "полосатиків" libero zoo collection . Нашими першими памперсами були Libero newborn 1 тому ми певною мірою знайомі з даною маркою памперсів. Після яких ми спробували ще багато різних марок. Тож коли дізналися про libero zoo collection то вирішили спробувати їх. Отже є позитивні та негативні моменти. Почнемо з позитивного: Підгузки тоненькі і немає ефекту накладної попи. Липучки міцно тримають, навіть після кількох знімань підгузка. М'якенькі резиночки навколо ніжок що не здавлюють наші "окорочка")) бо пухкенькі ляшки маємо. Зберігають форму не деформуються. Гарно поглинають вологість ми з 11 вечора і до 11 години ранку витримали на одному підгузку з перервою на годування о 8-й ранку. Та є і недоліки: Вони підпарюють, наша пісюшка стає червоною(( І мають характерний заводський такий промаслений запах. Але я так розумію це у всієї лінійки Libero. Тому що, і в наших перших з народження підгузків Libero newborn 1 теж був такий запах. На рахунок підтікання то скажемо так 50/50 оскільки мала в мене вертлява то бували такі погрішності. І ще є така штука, як гель який вилазить з підгузка, коли в нього добряче попісяти. Цікаво з таким ще хтось зіштовхувався??? А в цілому з 10 балів тверда 6-ка.
У відгука 7 коментарів
Lanaria
Добро дня! Підкажіть будь-ласка чому я не можу добавити відгук? Сторінку обновлюю та все одно не відправляється.
У відгука 1 коментар