Anastacia
Anastacia
Знавець
Відгуки Anastacia
Коментарі Anastacia
Отримано лайків
0 Like
Anastacia
Минув майже місяць використання шампуню і бальзаму Nivea. За цей час моя думка про дані продукти не змінилася. Шампунь чудово промиває волосся, наповнює, робить його слухняним, шовковистим і приємним на дотик. Під час тестування даної продукції освітлювала волосся, тому дуже переживала, що волосся стане сухим і позбавленим життя, але на щастя цього не трапилось, Nivea чудово живить, зволожує і відновлює волосся. Тому, як висновок, хочу сказати, що шампунь і бальзам Nivea "Молочко для волосся" чудово підійшов мені і для натурального ослабленого волосся і для фарбованого. Однозначно рекомендую і використовуватиму надалі.
У відгука 0 коментарів
Anastacia
Результат більш, ніж двох тижневого використання засобів Nivea приємно порадував. Волосся виглядає доглянутим, не сплутується і легко розчісується. Гарно вимиває лак і пінку з волосся. Своє волосся в мене русяве і самі волосини дуже тоненькі, тому використовую на ніч маску з кокосового масла, тоді волосся виглядає більш живим, наповненим і блискучим. На час тестування ніяких масок не робила, з шампунем і бальзамом досягла цього ефекту і без додаткових засобів. На разі результатами тестування задоволена. Планую пофарбувати волосся, то ж невдовзі поділюсь враженням, як Nivea. допомогла волоссю пережити "стрес"))
У відгука 0 коментарів
Anastacia
Користуюсь шампунем і бальзамом трошки більше тижня. Перші враження такі: Дуже приємний аромат. Шампунь добре промиває волосся, але намалювати слід двічі. Волосся після використання м'яке, блискуче і наповнене. Перші результати приємно радують. Продовжую тестувати.
У відгука 0 коментарів
Anastacia
Садись, прокачу! Владислав, 1,8
У відгука 0 коментарів
Anastacia
Підводимо підсумки нашого тестування підгузків Libero Touch. Підгузники дійсно дуже мякі і тоненькі, для літа – взагалі ідеальні. Не викликають подразнень, шкіра малюка залишається сухою навіть після нічного сну, а наш експерт може проспати і 12 годин)) Швидко вбирають вологу. Застібки еластичні і дійсно багаторазові, підгузник не провисає і не доводиться його підтягувати. Резиночки не натирають, надійно захищають від протікань та не сковують рухів дитини. Нам 1, 8, тож на місці ми не сидимо і секунди, а підгузник жодного разу не сповз і не протік. Тільки найкращі враження, і подяка виробникові за турботу про малюків)
У відгука 0 коментарів