ttt2000
ttt2000
Експерт
Відгуки ttt2000
Коментарі ttt2000
Отримано лайків
5 Like
ttt2000

Техніка, з якою хочеться познайомиться ближче

Цікаво, хто стане тим кому пощастить поближче познайомитися з цим брендом. Давно на нього заглядаюся, і сподіваюся на передноворічне чудо.
У відгука 0 коментарів
ttt2000

Тестування фарби на різних поверхнях

Я залишилися повністю задоволена саме цією фарбою, спочатку вагалася через те, що вона глибоко матова, але це додало більшої на сиченості кольору. За розходом фарба економна, я фарбувала і розпиленням "цеглинки", і валиком на абсолютно рівні стіни, розход майже однаковий. Буду й в подальшому використовувати цю фарбу, вона абсолютно виправдала мою довіру. Alpina EXPERT Style 3 стала для мене приємним відкриттям у багатогранній лінійці цих фарб. Буду сподіватися на подальшу співпрацю з цим брендом.
У відгука 2 коментарі
ttt2000

Цікавий досвід

Дуже зраділа, що потрапила саме до ціього експертного дослідження, так як багато років робимо ремонти, і постійно використовуємо в роботі різні фарби. З Альпіною вже знайомі, зараз будемо знайомитися саме з лінійкою Style, а саме Style2, яка є глибокоматовою фарбою. Валик був приємним сюрпризом.
У відгука 1 коментар
ttt2000

Растишка наш смачний помічник

З продукцією від Растішка я знайома вже давно. Мої вже дорослі старші діти дуже любили йогурти з динозавріками. а я завжди цінила цю продукцію за те, що вона насичена різними вітамінами та мінералами, і подобається дітям. Завжди давала її на перекуси. Зараз я дуже зраділа тому, що Растішка розвивається, йде в ногу з часом і слідкує за тенденціями з здоровому харчуванні. На жаль, у молодших дітей є прояви атопічного дерматиту.І хоча лікарі не повязують це з харчуванням, я стараюся купляти безлактозну молочну продукцію. Я дуже зраділа, коли побачила, що у нашої улюбленої Растішки тепер теж з'явилася така лінійка смаків.Смаки цікаві, і дуже сподобалися дітям, навіть малому, якому 10 місяців дісталося пару ложечок. Проба пройшла успішно, із задоволенням будемо купляти ці йогурти для щоденного вживання.
У відгука 0 коментарів
ttt2000

Сніданок з Президент...ською

Хочу окремо висловити подяку магазину Cooker за знайомство з цим продуктом. Кращої ковбаси я давно не куштувала, хоча багато подорожую і маю змогу продегустувати багато делікатесів. Сьогодні сніданок був особливо вдалим??. Тост з цією ковбасою та твердим сиром був дуже смачним, і я з чоловіком поласувала ним за чашечкою кави. Крім цього, продукція постійно вирушала присутністю в холодильнику. Прийшли гості - дістали нарізку, дитина захотіла їсти - дала молочну сосиску, сніданок - в ось і готові бутерброди. Ще раз оцінила, як це здорово, коли під рукою є якісні м’ясні вироби.Дякую, Cooker!? #naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker.
У відгука 0 коментарів