karapyzik_yulia
karapyzik_yulia
Експерт
Відгуки karapyzik_yulia
Коментарі karapyzik_yulia
Отримано лайків
1 Like
karapyzik_yulia

Крем-ліфтинг- з протінолом

Вже писала свої відчуття після користування крем-ліфтингу, але хочу доповнити...на фото видно скільки пішло за весь час тестування, незважаючи на маленьку баночку, використання дуже економне, для нанесення потрібно зовсім трошечки.
Крем супер- зволожує та розгладжує шкіру, надає обличчю свіжий погляд, маленькі мімічні зморшки стали не такі помітні.
Ось до гелю є питання - після висихання створюється плівка, потрібно було нафарбуватися тінями, то прийшлось витирати, бо гель почав скочуватися в якісь катишки.
Якщо плануєте фарбуватися з використанням тіней, то краще утриматися від застосування гелю. Використання на ніч більш реальне, бо плівка, яка утворюється після гелю не заважає, а на ранок залишається лише відчуття зволоження.
Але все ж дякую сайту naprobu та компанії avon за можливість протестувати та оцінити якість продукції, це гарний досвід, бо перед цим ніколи не користувалася подібними кремами.
Всіх з наступаючим Новим роком!
У відгука 0 коментарів
karapyzik_yulia

Крем для рук

Тестуючи крем, можу сказати, що для рук,які схильні до сухості- чудово підійде 👍. Добре зволожує, руки одразу доглянуті та немає сухості та стянутості.Мені сподобався. Ще продовжую використовувати, так як в зимовий період шкіра рук як ніколи потребує додаткового захисту.
У відгука 6 коментарів
karapyzik_yulia

Тестування крем-ліфтингу та крему для рук

Вже декілька днів користуюсь продукцією, яку отримала на тестування 🥰
Дякую модераторам за роз'яснення щодо мови, яке надійшло на пошту та врахування побажань❤️
Крем-ліфтинг- одразу стає зрозумілим, що дуже економно використовується, мега сподобалося - це супер зволоження, дійсно такої пори року, це дуже необхідно. Але помітила, що при нанесенні, мабуть від гелю, якось неприємно стає очам, відчуття сліз, але це одразу проходить, хоча ніяких запахів не відчувається, що в гелі, що в кремі. Після нанесення через деякий час все ж є трохи відчуття легкої липкості. Загалом подобається- тестую далі👌👌👌
Крем для рук має гарний запах, маленьке упакування зручне, бо можна взяти з собою, особливо таким дівчатам, яким постійно потрібно зволоження рук.Після нанесення руки мякенькі, гарно вбирається в шкіру.
У відгука 2 коментарі
karapyzik_yulia

Телеграм канал

Прийшов лист на пошту про можливість підписки на телеграм канал саме цього тестування, але чомусь переходить на сайт, можливо я щось не так роблю?
У відгука 2 коментарі
karapyzik_yulia

Тестування крем-ліфтингу та крему для рук від AVON

Дякую сайту @naprobu.ua та @avon_ua за обрання експертом в тестуванні.🥰🥰🥰🥰
Отримала посилочку з крем-гелем «Ліфтинг-ефект» з Protinol™ для відновлення краси й здоров’я шкіри навколо очей та пом`якшувальний крем для рук з ароматом жасмину та гліцерином.
Вже давно не користувалася даною продукцією, але буду тестувати.
У відгука 0 коментарів