byka090909
byka090909
Знавець
Відгуки byka090909
Коментарі byka090909
Отримано лайків
0 Like
byka090909
Сьогодні всім хочеться виглядати особливо прекрасними, звабливими та природніми. І як чудово, що в мене зараз нові засоби Nivea! Так просто і легко помити волосся, як зазвичай, і отримати такий приголомшливий ефект! Волосся м'яке, шовковисте, легко піддається укладці. Дійсно, для таких ледачих, як я, це просто чарівна паличка. Не потрібно додаткових масок, олійок, часу на все це, і грошей... Рекомендую!
У відгука 1 коментар
byka090909
У мене дуже чуттєва шкіра голови, багато засобів провідних торгових марок (майже всі, навіть, непристойно дорогі) після використання викликають свербіж та мілку лупу. Мало того, що це неестетично, так ще й приносить дискомфорт, а інколи й ранки від розчухування. Взимку ситуація погіршується, просто хочеться намастити голову дитячим кремом від сухості та попрілостей )))) Вже три рази користувалася засобами Nivea, що тестуються. Ура!!! Подібної реакції немає! Відчувається зміни та легкість на шкірі. Дивовижно! Тому рекомендую «рожеву Nivea» (як ми вже прозвали її вдома)) усім хто має подібні проблеми!
У відгука 1 коментар
byka090909
Сьогодні перший день тестування грандіозної новинки від Nivea. Серія з романтичною назвою «Молочко для волосся. Здоровий блиск» має чарівний вигляд і однозначно привертає до себе увагу в порівнянні з іншими засобами для волосся. Знаючи якість та дбайливість засобів Nivea, я скористалася ними для догляду за волоссям своєї 7-річної доньки. Ми намагалися позбутися двох основних проблем: наелектризованості та сплутаності. Отже, засоби бездоганно впоралися з поставленим завданням. Розчісування було легким, волосся набуло шовковистості та легкості. Рекомендую! P.S. Додаю два фото: до і після використання
У відгука 2 коментарі
byka090909
Бальзам просто неймовірний! Нагадує професійну маску для пошкодженого волосся. Мить - і волосся стає шовковистим, легким та відновленим. Сухі кінчики звложуються та виглядають здоровішими. майже зцілення! Волосся не обтяжується кремовою структурою, бальзам легко змивається.
У відгука 1 коментар
byka090909
Засіб самої Клеопатри! Прийняти молочну ванну якось не вдається, а от попіклуватися про волосся можливо завдяки засобам "Nivea. Молочные протеины". Розкішний засіб доступний усім! Я вважаю, що на сьогодні це найприголомшливіша новинка на ринку косметичних засобів для догляду за волоссям! Якщо Ви ще не спробували - ризикніть виглядати неймовірно!
У відгука 0 коментарів