Yulia1986
Yulia1986
Новачок
Відгуки Yulia1986
Коментарі Yulia1986
Отримано лайків
0 Like
Yulia1986
Сьогодні останній день тестування. Весь цей час кошеня їло корм із задоволенням. Зміни , які відбулися за цей період: 1. Котик активний та грайливий, став більше часу проводити за іграми. 2. Налаштувався туалет ( раніше були збої, то запори, то проноси). 3. Масса тіла збільшилась. Але не за рахунок жиру, а за рахунок м'язів, тіло стало упругим. 4. Шерсть стала випадати трішки менше, але все ще лізе(( 5. Кошеня швидко насичується, за один прийом з'їдає геть трішки, набагато менше норми. В цілому кормом залишилися задоволені. Мінусів не знайшли. Одні плюси))
У відгука 0 коментарів
Yulia1986
Старьій Баксик отнимает у Поночки еду)))
У відгука 0 коментарів
Yulia1986
Їмо корм із початку тестування. До цього їли корм проплан і звичайну домашню їжу. Поведінка котика не змінилась, він у нас дуже активний та грайливий. Помітила, що він швидко насичується, він не з'їдає свою порцію, йому достатньо 1/3 від норми. Але він їсть дуже часто, кожні 1.5-2 години просить корм)) Дорослі коти постійно хочуть відібрати корм)))) Позитивною зміною є те, що в котика налаштувався туалет, до цього часу були проблеми, то запори, то проноси. Поки що все, продовжую тестування.
У відгука 0 коментарів
Yulia1986
Вчора ввечері отримала посилочку, була неймовірно здивована та рада))) Упаковка якісна, зверху є стікер, щоб герметично закривати після використання, запах корму приємний, не смердить курячими відходами, як дешеві корма, склад дуже хороший. Кошеня дуже зраділо новій страві в його меню. Годувала я його вчора 2 рази, сьогодні 1 раз. Їсть із задоволенням. Про поведінку, здоров*я та його загальний стан відпишусь через декілька днів, поки що ще нічого не ясно.
У відгука 0 коментарів