ninatolstik
ninatolstik
Експерт
Відгуки ninatolstik
Коментарі ninatolstik
Отримано лайків
13 Like
ninatolstik

ninatolstik желфікс для приготування варення

У цьому році так склалося, що варення я готую зовсім мало, але вирішила все ж таки приготувати улюблене мого чоловіка - абрикосове з кісточкою, яке дуже смакує йому з молоком і білим хлібом. Як правило, щоб варення стало густішим, його треба довго варити і додавати багато цукру. Цього разу я вирішила поекспериментувати і додати якомога менше цукру, а тому желфікс з пектином із цитрусових був якраз до речі. Пропорції, зазначені в рецепті, я витримала, але фрукти не подрібнювала, а порізала на половинки та ще додала абрикосові кісточки, які з часом набираються сиропу з варення і стають дуже смачними. Варення від додавання желфіксу нічого не втратило, а стало ще кориснішим, так як час на виготовлення мінімальний, а, значить, і поживних речовин більше. Варення дуже ароматне і густе, саме таке, як ми любимо.
У відгука 2 коментарі
ninatolstik

ninatolstik Збитий десерт

Сьогодні використала двічі збитий десерт. Пробувала його вперше. Усе робила за рекомендаціями, і результат не дав себе довго очікувати. Десерт вийшов густий, у міру солодкий (що для мене важливо), піки були настільки міцні, що трималися навіть на торті. Головне, що в холодильнику протягом тривалого часу десерт залишається таким, яким його приготували. Так як зараз уже сезон персиків, то й смакували ми його з персиками, а прикрасили ще й малинкою. Думаю, що таку смакоту можна вживати з будь-якими фруктами, а можна і без них. Сусідка, яку я пригостила десертом у надії, що вона додасть ті фрукти, які їй хочеться, з'їла його просто так, і їй дуже спподобалось.
У відгука 0 коментарів
ninatolstik

ninatolstik@gmail.com використання продукції Dr.Oetker

У зв'язку з обставинами, довго не могла займатися своєю улюбленою справою - приготуванням смаколиків з додаванням продукції Dr.Oetker. Нарешті вдалося приготувати зразу дві страви. Перша - це улюблений бісквітний пиріг зі сливами. Сьогодні він був особливим, тому що прикрасила його персиками і малиною, а щоб було ще смачніше, залила червоним желе для торта, а боки - збитим десертом. Хочу сказати, що для приготування желе і десерту потрібно було зовсім мало часу. Після хвилинного прроварювання желе почало застигати зовсім скоро і вже черрез кілька жвилин навіть не витікало. З десертом було ще простіше. 3 хвилин було достатньо, щоб десерт був густим і утворював піки. Вийшло симпатично і додало смаку. У тісто також використала ароматний ванільний цукор.
У відгука 1 коментар
ninatolstik

Сирна запіканка зі сливами

Сьогодні вперше використала продукцію Творопиш при виготовленні сирної запіканки зі сливами. Таку запіканку роблю часто, але цього разу вона зовсім інша: суміш Творопиш надала м'якості, легкості, запіканка гарно піднялася і після охолодження такою ж і залишилася. Також до сиру додала ванільний екстракт, так як їхнє поєднання завжди гармонує і надає більш яскравого смаку.
У відгука 12 коментарів
ninatolstik

ninatolstik Ніжний пудинг на десерт

Сьогодні дійшла черга для десерту продукції Dr.Oetker. Десерти - завжди улюблена страва моєї сім'ї, тому готую їх частенько. Десерт вийшов досить легким, приємним за консистенцією, а банани, які я додала до десерту, надали йому свіжості й нового аромату. Прикрасила какао цієї ж продукції та фігурними прикрасами для привабливості та апетиту. Вийшло дуже смачно!
У відгука 12 коментарів