Юлия Луб
Юлия Луб
Знавець
Відгуки Юлия Луб
Коментарі Юлия Луб
Отримано лайків
1 Like
Юлия Луб

Лак і мусс Perfect Fixation

І ще трохи про красу). На свій розсуд скористалася засобами лінійки #Wella_Deluxe лаком і муссом Perfect Fixation для дитячої зачіски. У моєї доньки волосся більш ніжніше за моє, але так само як і в мене не тримаються локони більш ніж пів дня. Що ж і тут Wella не підвела. Зачіска трималася цілий день. Нічого не розпалося, волосся не зліпилося, дитина щаслива, а мама тим більше.
Я здебільшого використовувала засоби для щоденної укладки, без локонів і витрибеньок) Але не дивлячись на простоту зачіски відчувала себе королевою.
Ще раз хочеться відмітити, що все що зазначено в описі і характеристиках засобів для укладки і захисту кератину Wella_Deluxe відповідає дійсності: фіксує, тримає, захищає. При щоденному використанні фену, плойки, утюжка для вирівнювання моє волосся не втратило блиску, не стало тьмяним, а продовжує мати чудовий вигляд.
Дякую за те, що нарешті знайшла те що шукала: Супер засоби для волосся!
У відгука 0 коментарів
Юлия Луб

Wella Deluxe - преміальна розкіш

Прийшов час і мені поділитися результатом тестування.
Одразу зазначу, що результатом задоволена на всі 100! А тепер детальніше.
Протягом двох тижнів використання Муссу і Лаку залишилися лише позитивні враження. Мусс окрім захисту і фіксації допомагає надати волоссю об'єм. Саме головне, під час укладки все робити згідно рекомендаціям: наносити на вологе волосся, перед застосуванням ретельно струсити, нанести на волосся мусс розміром з яблуко і ретельно розподілити по всій довжині. Далі робимо укладки і, якщо потрібно для додаткової фіксації, розприскуємо лак з відстані 20-30 см.
Обидва засоби працюють як окремо, так і в парі. Чудово фіксують, не зклєюють волосся, зачіска тримається цілий день.
Що для мене було важливо і що я знайшла завдяки #naprobuua та #Wella_Deluxe : надійну фіксацію неслухняного волосся, збереження зачіски навіть у високу вологість, додатковий об'єм, природній вигляд без склеювання та ефекту парика. Надійність фіксації перевірена в авто з відкритим вікном ;) До плюсів варто ще віднести приємний аромат, засоби не липкі, з волосся легко прибираються просто розчисуванням на другий день волосся виглядає охайним і не потребує миття.
Усім раджу дані засоби для волосся, а також нагадую, що придбати їх можна у мережі магазинів EVA за доступними цінами!
#naprobuua_Wella_Deluxe дякую за чудовий вигляд щодня!
У відгука 0 коментарів
Юлия Луб

Wella Deluxe: початок)

Вітаю колег по тестуванню! Ось і я отримала свою посилочку!
Довгі роки намагаються підібрати собі засоби для фіксації зачіски. Маю пряме, неслухняне волосся, яке дуже важко піддається укладкам. Без спеціальних засобів довго зачіска не тримається. Сподіваюсь, що нарешті знайшла те, що шукала, а мій досвід стане в нагоді красуням, які так само в пошуках надійних засобів для розкішної укладки.
До речі, сьогодні була в EVA і на власні очі переконалися, що там можна придбати продукцію Wells Deluxe.
З нетерпінням чекаю початку тестування.
У відгука 1 коментар
Юлия Луб
Добавляю скрины моих отзывов на сайтах Facebook, Pampik, Rozetka.
У відгука 0 коментарів
Юлия Луб
Наконец-то пришло время оставить свой отзыв о подгузниках Libero Touch. Хочется отметить, что подгузники полностью оправдали мои надежды и ожидания. А самое главное, понравились моей дочке Анюте. Но теперь все по порядку. 1. Идеальная посадка и Размер: Анюте 2 года, наш вес 13 кг. Подгузники Libero Touch № 5 (10-14 кг), нам подошли по размеру идеально. Легкие, средний вес 1-го подгузника около 36 грамм. Благодаря эластичному поясу и боковинкам, которые хорошо тянутся, подгузник легко правильно одеть, он сразу садится по формам и параметрам ребенка, плотно и мягко облегают в районе живота, спинки и ножек. 2. Мягкие дышащие материалы: подгузники действительно очень мягкие и нежные, как внутри, так и снаружи. Даже липучки не имеют острых и цепляющихся уголков, что предотвращает возможность натирания и царапанья. 3. Супермягкие резиночки: достаточно плотно прилегают вокруг ножек, очень хорошо справляются с задачей «не протекать», при этом не передавливают ножку, не травмируют натиранием нежную кожу. 4. Двойные барьеры: двойные барьерчики для дополнительной защиты от протекания хорошо справляются с поставленной задачей. У нас случился лишь один случай протекания, но это связанно с тем, что дочка вечером и ночью очень много пила, поэтому объем жидкости был значительным. За ту ночь подгузник вместил в себя – 600 грамм жидкости. 5. Супервпитывающий слой: впитывающий слой DryTech впитывает достаточно быстро и надежно. 100 мл. воды впитал за 13 сек. Полностью влага перестала проявляться на салфетке, через 60 сек. Мною проведенный эксперимент подтверждает, что специальная поверхность и гранулы внутри подгузника надежно впитывают, распределяют и удерживает влагу. 6. Индикатор влаги. Работает ) Как только влага попадает в подгузник, полоска начинает менять свой цвет. Итог: подгузники Libero Touch удобные, мягкие. Не вызывают аллергических реакций и раздражение. Отлично справляются с быстрым впитыванием влаги, не натирают, не мешают, комфортные как для малышей, так и для мам). Обязательно буду рекомендовать всем знакомым мамам!
У відгука 0 коментарів