Vicktoria Dvoretska
Vicktoria Dvoretska
Знавець
Відгуки Vicktoria Dvoretska
Коментарі Vicktoria Dvoretska
Отримано лайків
0 Like
Vicktoria Dvoretska
Денний крем Lifting expert від Біокон.Ніжна , я сказала б, схожа на суфле, структура,економний у використанні. Ненав'язливий приємний аромат, що стосується всієї серії. Вбирається добре, не залишає відчуття жирності чи надлишку крему на шкірі.Зручна, красива баночка. Шкіра приємна на дотик, має більш свіжий вигляд.Більше двох тижнів використання засобів у комплексі( нажаль, нічний крем іншого виробника) показали, щоневеликий ефект ліфтингу наявний.Розуміючи, що термін використання короткий , продовжую користуватися далі.
У відгука 0 коментарів
Vicktoria Dvoretska
Надійшла черга поговорити про маску. Одразу ж звертаю увагу на скалад( люблю читати те, що написане дрібним шрифтом).Наскільки мені відомо, ті речовини, які пишуть першими, містяться у засобах в найбільшій кількості. Отже :вода( а як же без неї), масло карите( ши) , що радує значить тут його багатенько, ну і далі багато чого корисного а часом не зрозумілого)) Користуєся маскою двічі на тижень, знову ж таки, за моєю інформацією , частіше не варто. Шкода, на тюбику не вказано,як часто можна користуватися саме цією маскою. Консистенція масляниста( напевно, то таки масло ши), добре наноситься, не стікає. У мене не викликає ніяки реакцій шкіри - ні пощипувань, ні алергійних, ні почервоніння після використання. Суб'єктивні враження після використання: м'яка. шовковиста на дотик шкір, рівномірніший тон,підживлена. Щодо зморшок різниці "на око" не помічаю. Може, в мене їх забагато)). Користуватися буду.Результат усе-таки помітний.
У відгука 0 коментарів
Vicktoria Dvoretska
Отож - про міцелярний гель для вмивання. На тюбику написано - змішати з невеликою кількість води. Практично це виглядає так - на мокрі руки беру крапельку гелю, добре спінюю.Вмиваюся , змиваю водою. Дуже добре піниться, вистачає невеликої кількості. що дуже добре - надовше вистачить. Косметику змиває добре( не користуюся якоюсь над-стійкою, звичайна косметика).Відчуваю невелику стягнутість шкіри, треба одразу ж скористатися кремом. Відчуття чистоти і гладкості.Приємний легкий аромат.Підходить для частого використання, шкіру не пересушує.
У відгука 0 коментарів
Vicktoria Dvoretska
Що ж, отримала свій набір. І хоча на календарі ще осінь, але з такою чарівною посилкою одразу з'явився святковий настрій.Приємний дизайн упаковки (ніжно-рожевий з золотим) , ніжний, не різкий аромат. Взагалі, не можу не відмітити, що упаковки не поступаються виглядом та якістю перед упаковками засобів для шкіри набагато дорожчих виробників та лінійок. Сподіваюся, що за якість крему, гелю та маски зможу сказати те ж. Гарний термін придатності, крем забезпечує захист від УФ-променів, що немаловажливо.Детальні інструкції щодо використання на упаковках. Починаю тестування. Свої перші враження та результати - в подальших відгуках. І, звичайно ж, фото. Вже святкове! Усім приємних вражень!
У відгука 0 коментарів
Vicktoria Dvoretska
Я учасник проекту! Супер! Чекаю на посилку і вітаю всіх учасників!
У відгука 0 коментарів