oljara
oljara
Знавець
Відгуки oljara
Коментарі oljara
Отримано лайків
0 Like
oljara
Отже ми вже протестували всі види продукції ТМ "AXA" . На останок в нас залишилися вівсяні подушечки та мюслі з насінням льону, журавлиною та кокосом. Подушечки в моїй сім'ї взялася тестувати донька, я вже раніше писала про те, що вона не любить сухофруктів та різних добавок. Тому вівсяні подушечки просто з молоком саме для неї. Вони дійсно підійдуть для тих дівчат, хто худне або ретельно слідкує за харчуванням. Там нічого зайвого. Мені ж дісталися мюслі з льоном, кокосом та журавлиною. Можливо я повторюся, але вони смачнющі! Достатньо багато великих шматків кокосу та цілі ягідки журавлини. Ну і на завершення можу добавити лише те, що з вибором сніданків і мюслі взагалі, моя сім'я вже визначилася. Однозначно ми будемо і надалі купувати мюслі ТМ " AXA". Дякую порталу "na proby" за можливість такого чудового тестування!
У відгука 0 коментарів
oljara
Вчора вирішила приготувати чудовий десерт "Чізкейк". За основу я взяла класичний " Нью-Йоркський Чізкейк" , але печиво я замінила на гранолу з фруктами та горіхами. Отже рецепт. Для коржа 150 гр. граноли; 75 гр. вершкового масла. Для сиру: 900 гр. домашнього сиру; 200 гр. сметани; 3 ст.л. муки; 200 гр. цукрової пудри; 3 яйці; 1 жовток; ванілін. Спочатку потрібно перемішати гранолу з розтопленим маслом та викласти на дно форми. Запікати 10 хв. при температурі 180 градусів. Після запікання наш корж потрібно охолодити. Тим часом готуємо сир. Його потрібно ретельно перети. До сиру добавити сметану і вимішати, тоді добавляємо цукрову пудру, муку та ванілін. Коли все вимішали добавляємо яйця по одному та жовток і ретельно перемішуємо. Виливаємо сир на корж і випікаємо 45-50 хв. при температурі 160 градусів.
У відгука 0 коментарів
oljara
Наша сім'я із великим задоволенням продовжує тестування смачної та корисної продукції ТМ AXA. Вівсянку з чорницею та мюслі з шоколадом і горіхами ми вже з'їли. Сьогодні на сніданок я собі приготувала медові мюслі з фруктами та горіхами. Вони дуже смачні, горіхів і фруктів достаня кількість. Відчувається яблучко, ізюм, горішки та можливо ще якісь інші фрукти є. Як на мене, то ці мюслі трішки засолодкі, але для любителів солоденького саме те що треба. Моїй 6 річній доньці мюслі не дуже подобаються, вона не любить сухофруктів. Тому вона собі вибрала кукурудзяні пластівці з висівками та яблучним соком. Вони на вигляд як звичайні пластівці інших торгових марок, але на смак дійсно відчувається яблучко. Оскільки вони дієтичні, то цукру там практично не відчутно, тому моя дитина добавляла. Загалом враження знову лише позитивні. Вся сім'я задоволена і ми далі продовжуємо тестувати продукцію AXA.
У відгука 0 коментарів
oljara
Доброго дня! Хочу поділитися першим враженням від тестування продукції АХА. Отримала посилку я ще 6 липня і неочікувано для мене коробка виявилася великою! Одразу ж її там і розпакувала, щоб зручніше було нести. Я була просто в захваті від асортименту та кількості продукції наданої для тестування. В той же день моя сім'я почала наше тестування. А розпочали ми його із магазину. Раніше ми купували різного виду пластівці та мюслі. Гранолу ніколи не купувала і не готувала, тому спочатку вирішила подивится ціни в магазині і порівняти їх з аналогічною продукцією. Ціни виявилися достатньо доступними та навіть дешевшими в порівнянні з іншими торговими марками, що мене приємно потішило. Моя дитина обожнює чорниці і звичайно ж вирішила почати тестування з вівсянки швидкого приготування з чорницею. Каша запарилася досить швидко, солоденька та з великою кількістю сушених ягід чорниці. Дитині сподобалася і вона оцінила її в 5+. Чоловік вирішив першою протестувати мюслі з шоколадом та горіхами. Та сказав, що смачнішої вісянки він зроду не їв і запитав у мене чому ми раіше таго не купували))). Отже за результатами першого етапу тестування - вся сім'я задоволена! А для мами - це найголовніше)))
У відгука 0 коментарів
oljara
Саме зараз це тестування актуальне для нашої сім'ї!!!!Наш холодильник вже замалий для нас, застаріла модель, хочеться щось новіше, сучасніше і краще.Тому ми вирішили купити новий холодильник, ходимо по магазинах, вибираємо, придивляємося, радимося. Дуже хочеться стати учасником тестування!!!! Всім удачі!!!
У відгука 0 коментарів