Oksana_Zdrok
Oksana_Zdrok
Новачок
Відгуки Oksana_Zdrok
Коментарі Oksana_Zdrok
Отримано лайків
0 Like
Oksana_Zdrok
Доброго дня. Сьогодні вже прийшлось купити пасту Sensodyne, оскільки подарункова закінчилась. Користується вся сім'я. Ми пастою дуже задоволені. Про відбілювальний ефект ще сказати нічого не можу, сподіваюсь зможу оцінити після кількох місяців використання пасти, та чутливість справді знизилась. Дякую за можливість прийняти участь у тестуванні! Успіху вам та звершень!
У відгука 0 коментарів
Oksana_Zdrok
Сьогодні хочу написати про зубну щітку. У руці приємно лежить, вигляд має хороший, з яснами ''не конфліктує'', тобто неприємних відчутів не залишає. За рахунок малого розміру голівки зубної щітки можна видалити налет навіть з-за зубів мудрості. Мабуть саме розмір голівки і є найбільшим плюсом цієї щітки - це, на мою думку, найбільше відрізняє її від більшості звичайних зубних щіток, які можна знайти на прилавках магазинів.
У відгука 0 коментарів
Oksana_Zdrok
Доброго дня! Користуюсь пастою Sensodyne та зубною щіткою вже 2 тиждень. До часу використання цієї пасти мала виразну чутливість зубів на холодне, особливо відчувалось при поїданні морозива) Протягомо першого тижня помітно чутливість знизилась, а на сьогодні можу з впевненістю сказати, що тепер їм морозиво просто із задоволенням і без остраху неприємних відчуттів. Дія пасти справді помітна, тому планую і надалі користуватись цією помічницею. Смак пасти легкий м'ятний, саме такий, як мені подобається у зубних пастах, свіжість у ротовій порожнині залишається надовго, що особливо для мене важливо, як, мабуть, і для більшості людей. На жаль, це мій перший коментарій, до цього мала проблеми з інтернетом, сподіваюсь що до кінця проекту встигну залишити достатню кількість відгуків.
У відгука 0 коментарів