Olexandra23
Olexandra23
Новачок
Відгуки Olexandra23
Коментарі Olexandra23
Отримано лайків
0 Like
Olexandra23
Після використання Nivea волосся стало набагато міцніше, і це незважаючи на те, що кожен день після миття висушую його феном. Солодкий фруктовий запах шампуню і кондиціонера при частому використанні тримається до самого вечора. Після використання засобів Nivea волосся стало набагато зволожене і блискуче (раніше такого ефекту не досягала навіть при щоденному використанні маски і спрея) Шампунь чудово піниться і легко змивається, не сушить і не подразнює шкіру голови. Дуже радує, що кондиціонер не обтяжує волосся, але замітно відновлює його зсередини, робить послушним і запобігає електризаціі.
У відгука 0 коментарів
Olexandra23
З кожним днем волосся стає більш зволожене і блискуче )) вже не турбують сухі посічені кінчики )) після Nivea волосся стало дуже гладеньке і не плутається під шапкою. Запах приємний і стійкий, при частому використанні шампуню тримається весь день ))
У відгука 0 коментарів
Olexandra23
Вже кілька днів користуюся шампунем і кондиціонером Nivea )) волосся стало гдаденьке і послушне, перестало електризуватися )) Раніше (після використання попереднього шампуню) до кінця дня корені були жирні, а кінчики волосся сухі (( з Nivea все волосся рівномірно зволожене і після бальзаму Nivea виглядає так як раніше після маски і сироватки інших марок ))
У відгука 0 коментарів
Olexandra23
Посилочка прийшла )) Вчора ввечері перший раз користувалася. Люблю солодкі аромати, тому фруктовий запах шампунь і кондиціонера сподобався. Консистенція шампуню досить густа, добре намилюється. Відразу під час нанесення волосся робиться м'яким і ніжним, чесно кажучи не чекала такого від нівея (раніше такий ефект давав лише натура сібіріка). Дуже сподобалося, що аромат довго тримається на волоссю (сьогодні до обіду його ще відчувала).
У відгука 0 коментарів
Olexandra23
Зараз користуюся гелем Персіл для кольорових речей, дуже добре видаляє плями, запах хороший, але зарізкий для мене. Хотілося б попробувати новий гель, який буде надіюся ніжнішим
У відгука 0 коментарів