Вітаю всіх з Новим роком!
Розпочала і я своє тестування. До святкового новорічного столу готовила тортик "Спартак" з використання продукції #DR.OETKER, а саме какао, ванільний цукор і глазур з чорного та білого шоколаду.
Какао має темний колір та яскраво виражений запах шоколаду. Завдяки чому коржі мого торта получилися, немов з чорного шоколаду з легкою гірчинкою, притаманній справжньому шоколаду. Ванільний цукор дуже ароматний, його я використавувала в заварному кремі.
Готовий торт прикрасила глазур'ю двох смаків. В приготуванні вона досить проста і зручна - потримала її в теплі воді протягом 5 хв, надрізала кутик пакета і нанесла на торт і все. Наноситься без додаткових зусиль, але для мого тортика діаметром 20 см можна було трошки більше, бо я люблю коли глазур стікає по краях торта. Застигає гарно і дозволяє створювати додаткові візерунки. Посля повного застигання, глазур трішечки втрачає блиск, а при нарізці торта ламається і виглядає не так привабливо.