Mariia Borodaiko
Mariia Borodaiko
Новачок
Відгуки Mariia Borodaiko
Коментарі Mariia Borodaiko
Отримано лайків
0 Like
Mariia Borodaiko
Доброго вечара! Так швидко добіг до завершення період тестування продукції #DrOetker від порталу #Naproby. Хочеться подякувати за можливість поексперементувати з наданими товарами. Без уваги не залишилися і мої друзі, для яких був приготовлених маленький презентик напередодні Нового Року. Вони дуже зраділи і поділилися позитивними відгуками про отриману продукцію, особливо вразив простий в приготуванні пудинг, з якого получається ніжний та легкий десерт. Двом друзям вручила особисто презентики, а одній коліжанці передала, після чого вона відзвітувалася фото з араматними печенюшкама з використанням отриманого ванільного цукру.
У відгука 0 коментарів
Mariia Borodaiko
Вітаю всіх з Новим роком! Розпочала і я своє тестування. До святкового новорічного столу готовила тортик "Спартак" з використання продукції #DR.OETKER, а саме какао, ванільний цукор і глазур з чорного та білого шоколаду. Какао має темний колір та яскраво виражений запах шоколаду. Завдяки чому коржі мого торта получилися, немов з чорного шоколаду з легкою гірчинкою, притаманній справжньому шоколаду. Ванільний цукор дуже ароматний, його я використавувала в заварному кремі. Готовий торт прикрасила глазур'ю двох смаків. В приготуванні вона досить проста і зручна - потримала її в теплі воді протягом 5 хв, надрізала кутик пакета і нанесла на торт і все. Наноситься без додаткових зусиль, але для мого тортика діаметром 20 см можна було трошки більше, бо я люблю коли глазур стікає по краях торта. Застигає гарно і дозволяє створювати додаткові візерунки. Посля повного застигання, глазур трішечки втрачає блиск, а при нарізці торта ламається і виглядає не так привабливо.
У відгука 0 коментарів
Mariia Borodaiko
Всім привіт! Трішечки з запізненням, але і я отримала свою посилку. Відкривши коробку в середині було: Пудинг з ванільним смаком, 40 г. – 5 шт. Какао порошок, 50 г. – 2 шт. Глазур в асортименті, 100 г. – 2 шт. Ванільний цукор, 8 г. – 2 шт. Розпушувач тіста, 10 г. – 3 шт. Посипка цукрова декоративна, 10 г. – 4 шт. Книжка з рецептами 2 вида - по 4 шт. Готова розпочати тестування часткова знайомої продукції.
У відгука 0 коментарів
Mariia Borodaiko
Дуже зраділа, побачивши себе в списку учасників тестування продукції від Dr. Oetker, та з нетерпінням чекала посилочку. Дуже засмутилася, коли побачила, що номер з моєю посилкою, видалено через помилку з відправленням. Почекала ще тиждень, але посилку так і не дочекалася... Так що протестувати запропоновану продукцію не судилося (((
У відгука 1 коментар