nasti0608
nasti0608
Знавець
Відгуки nasti0608
Коментарі nasti0608
Отримано лайків
0 Like
nasti0608
Урааа... І я в числі щасливчиків, вже чекаю...
У відгука 1 коментар
nasti0608
Отзив на Rozetka залишила як Анастасі Кучера
У відгука 0 коментарів
nasti0608
Залишилась остання баночка Home "яблуко та слива" Для батьків найскладніше не просто нагодувати свою дитину, а щей навчити її вживати правильну їжу, яка буде і корисна і смачна. Зацікавити їсти овочі і фрукти, а це з багатьма дітками зробити дуже важко. Але на щастя з такими задачами допомогають готові фруктові і овочеві та навіть м'ясні пюре. Для мене стало відкриттям пюре з вмістом сиру. Це мало не єдиний спосіб нагодувати нашу донечкуф творогом. Підсумовуючи тестування можна з впевненістю сказати що фаворитом стали пюре в паучах. Думаю більшість мам оцінило це пакування. Паучі дітки зїдають просто зі швидкістю світла іноді здається що не важливо що саме їм туди покладуть. А в загальному з'їли ми все із чарівної коробочки. Найсмачнішим виявилось пюре зі смаком "Яблуко та персик з сиром" та "яблуко та малина" думаю це очікувано, всі ж ми любимо смачненьке. Хоча як мама хочу підкреслити, що всі пюре дуже гарно пахнуть і мають ідеальну консистенцію.
У відгука 2 коментарі
nasti0608
Граємось і їмо. Для нашої сім'ї дуже важливе правильне харчування і здорова їжа, Після дигустації великої кількості пюре, ми однозначно можемо довіряти пюре HAME. і зараз для дитини це ідеальний перекус.#naproby #naprobyua #hameua #hamanekua #naproby_hame
У відгука 1 коментар
nasti0608
Усім привіт. Відкрили ми з Євою баночку м'ясного пюре. Що можу розповісти про даний продукт. Перше - це природній колір і гарний м'ясний запах. Для першого прикорму, я вважаю дане м'ясне пюре буде ідеальним. Так як моя донечка вже їсть м'яско більшими шматочками то ми віддали ці смаколики молодшим діткам які залишились задоволеними.
У відгука 0 коментарів