Напередодні Нового Року я готувала торт "Наполеон" і в якості заварного крему вирішила використати ванільний пудинг #DrOetker #ДрОеткер
Результатом дуже задоволена, вийшов заварний крем з чудовим ванільним ароматом, однорідної консистенції. Для приготування крему потрібної густини я використала 750 мл. молока, 1 стакан цукру, 1 яйце, 80 г масла вершкового, 1 пакетик пудинга з ванільним смаком Dr.Oetker, трошки солі. Кастрюлю, в якій мала готувати крем, сполоснула холодною водою, вилила туди все молоко, додала цукор та сіль, довела цю суміш до кипіння. Яйце з"єднала з сухим пудингом, додала туди 150-200 мл. гарячого молока з цукром, добре розмішала, вилила в молоко що залишилось, і, постійно помішуючи, на маленькому вогні проварила біля 1 хв. Після охолодження крему до кімнатної температури збила його міксером з м"яким маслом. Ось і все, ароматний заварний крем готовий. Слід памятати, для того щоб масло не було комочками, його необхідно додавати в крем кімнатної температури, а ще краще в трохи теплий.
Коржі для торта я пекла по рецепту, який легко знайти в інтернеті за словами "Наполеон по рецепту Бабусі Емми". Останнім часом печу лише такий "Наполеон", він легкий в приготуванні і виходить дуже смачний, кращий навіть ніж в кондитерських! Зазвичай для домашніх свят печу пів порції за цим рецептом, вказана кількість крему якраз підходить на 4 малі коржі.
Готуючи свій торт я ще раз переконалась що з #DrOetker #ДрОеткер #готуємозоеткер #Naproby #Напробу готувати легко, а десерти виходяти смачні і красиві)))