smiledkitty
smiledkitty
Новачок
Відгуки smiledkitty
Коментарі smiledkitty
Отримано лайків
0 Like
smiledkitty
Щойно заповнюючи анкету експерта, я ще пригадала про одну таку суттєву зміну для нашого Ватсона. Відколи наше кошеня перейшло на корм Royal Canin у нього повністю зникло відригування клубочків шерсті, що до цього було, м"яко кажучи, не самим приємним моментом у життєдіяльності кошеняти!!!!!! Черговий плюс на рахунку Royal Canin.
У відгука 1 коментар
smiledkitty
Привіт! Згодна з усіма, хто вже написав заключні, ну, або майже заключні відгуки про тестування корму Royal Canin для кошенят. У нас також корм ще залишився і це не може не радувати, адже незалежно від того чи завершилося тестування, чи ні, будемо й надалі продовжувати балувати нашого Ватсона смачненької їжею. З приводу якихось кардинальних змін від самого початку тестування, на жаль, ми не помітили. Але, що дійсно варто відмітити, то це те, що наш кіт став більш дисциплінованим в плані харчування - видно було відразу, що навіть запах корму йому не аби як подобався, не кажучи уже про його смак - кота двічі просити йти їсти не потрібно було, Ватсон став менше скидати шерсті по квартирі, ну і за випорожнення я вже також писала. Підсумовуючи, хотілося б сказати, що це було наше перше тестування. Ми щасливі і вдячні, що приймаємо в ньому участь. Дуже сподіваємося, що наші відгуки будуть корисними!
У відгука 0 коментарів
smiledkitty
Питання дійсно складені відповідно до інформації в брошурі. Корисно почитати та ще й подарунки можна отримати!!
У відгука 0 коментарів
smiledkitty
Доброго дня всім! Ми вже два тижні тестуємо корм Royal Canin. Загалом, так як тут і інші тестуючі відписують, наш Ватсон задоволений!!! Що відмітили для себе цього тижня - у нашого кота виробився "режим" якщо так можна сказати: ту добову норму, яку ми йому зранку насипаємо, він сам ділить на кількість прийомів, які йому підходять - це переважно 4-5 разів, бо більшість часу наше "маленьке кошенятко" спить :-)))) Чому ми для себе відмітили цю особливість і пов"язуємо її саме зі зміною корму, тому що раніше Ватсон бігав до своєї миски, коли хотів: і нюхав, і їв, і нехотів їсти, і ми йому досипали, і що тільки ми не робили... Що ж стосується нового корму, тут все просто: ми вже приблизно знаємо, коли наступного разу наш кіт прийде попоїсти. Це для всіх нас дуже зручно ))))) А з приводу суто змін у нашого кошеня - можу відмітити, що він почав менше скидати свого хутра!!!!!!!!!! Це не може не радувати, адже у Шотландців шерсть досить довга, і коли він вичісується, то вона клубками була по всій квартирі. Зараз же її стало значно менше, це точно. У нас вдома немовля, то за цим ми дуже слідкуємо. Я думаю це ще один плюс на рахунку Royal Canin.
У відгука 0 коментарів
smiledkitty
Відтепер вдома нові правила - корм для кошенят Royal Canin!!! Ватсон, 11 місяців.
У відгука 0 коментарів