Taisiia88
Taisiia88
Експерт
Відгуки Taisiia88
Коментарі Taisiia88
Отримано лайків
15 Like
Taisiia88

Завершення тестування молочних каш, мої враження!!!!

Підходить до завершення наше тестування готових молочних каш від торгової марки Яготинське для дітей. Ми тестували три смаки - це гречана, рисова та пшенична молочні каші. Дитині дуже сподобався смак - природний, натуральний смак молока та круп, без ароматичних добавок, без надлишку цукру. Ці каші корисні для організму дитини, містять багато поживних речовин. Невеликий формат упаковки дає змогу одразу спожити усю суміш. Каші легко брати з собою в подорож, на прогулянку, так як вони не потребують зберігання в холодильнику. Дитина споживала каші в якості перекусу, особливо полюбляла їх перед сном. Ми задоволен
ні цієї продукцію, відкрили для себе її вперше. Що важливо-не було побочних ефектів, висипань чи алергій. Чудові каші для наших дітей!!!!
У відгука 1 коментар
Taisiia88

Тестування молочних каш від Яготинське для дітей

Продовжуємо тестувати молочні каші від Яготинське для дітей. У наборі є три смаки- молочно-рисова каша, молочно-гречана та молочно-пшенична. Дитині найбільше сподобалася гречана, на смак, наче шоколадна. Каші в міру солодкі, не приторні. Дитина споживає їх як перекус між основними прийомами їжі, особливо полюбляє на ніч. Каші легкі та водночас ситні. Зручні у використанні, невеликий об'єм та трубочка дозволяють брати цей продукт з собою на прогулянку або в подорож. Що важливо, каші не потребують зберігання в холодильнику. Цю продукцію ми спробували вперше і залишилися задоволеним. У наших магазинах я раніше не бачила цей товар у продажі, тепер буду обов'язково звертати увагу. Щодо побажання, то було б добре випустити таку лінійку каш на безлактозному молоці. Так як багато діточок зараз мають непереносимість лактози.
У відгука 0 коментарів
Taisiia88

Тестування розпочалося!

Отримали тестовий набір від Яготинського. Три смаки каш у зручній упаковці, блокнотик та листівка. Починаємо тестувати!!!Дякуємо за таку можливість.
У відгука 0 коментарів
Taisiia88

Гарне пакування, чудова ідея для подарунка!!

Після отримання продукції та їх використання, я зрозуміла, що ці засоби чудові. Це гарна ідея для подарунка на новорічні та різдвяні свята. Стильні баночки, які гарно вписуються в інтер'єр ванної кімнати. Аромати засобів просто фантастичні, а якість на висоті. Переглянула ціни на продукцію в інтернеті, вони досить доступні, не завищені. А по якості сироватка Anew з вітаміном С на рівні дорогих аптечних брендів!
У відгука 1 коментар
Taisiia88

Сироватка Anew та піна для ванни- чудова підготовка до Нового року!

Сироватка для обличчя Аnew мені насправді сподобалася. Використовую її на попередньо очищене обличчя. Мені достатньо одного натискання для обличчя, шиї та зони декольте. Засіб має чудовий аромат, приємну консистенцію. Спочатку є легке відчуття жирності шкіри після нанесення, але за декілька секунд шкіра виглядає чудово. Було відчуття печіння на ділянках проблемної шкіри, також після використання присутнє легке стягнення. Обличчя виглядає свіжим, відпочивши та доглянутим. Найбільше подобається цей догляд перед сном.
Піна для ванни чудово пахне, правда об'єм невеликий. Гарний святковий дизайн баночки. Для ванни я використала один ковпачок!Справжнє відчуття комфорту та розслаблення! Дякую за таку якісну продукцію!
У відгука 0 коментарів