Іра Шевц
Іра Шевц
Новачок
Відгуки Іра Шевц
Коментарі Іра Шевц
Отримано лайків
0 Like
Іра Шевц
Вітаю))) Підійшло до кінця тестування корму Optimeal. Останній відгук маю змогу написати "від імені" двох експертів - Ніки і її помічника Лео. Щодо Ніки: при змішуванні старого корму і Optimeal все більш-менш добре, в майбутньому куплю сама ще одну упаковку і продовжу дууууже малими дозами підмішувати Optimeal в раціон, тому що корм насправді чудесний))) звідки я про це знаю??? - від Лео. Цей кошак спрайняв Optimeal на "Ура!". Більше того, раніше бували випадки, коли він зригував корм, а за час тестування такого не було жодного разу!!! Лео був активним, грайливим і життєрадісним, також слід відмітити, що шерстка стала більш блискучою і гладенькою.
У відгука 0 коментарів
Іра Шевц
Хочу поділитися і своїми враженнями і спостереженнями від тестування Нікою цього корму. На жаль, корм їй не дуже сподобався, хоча навіть по зовнішнім ознакам та запаху він стоїть на крок вище від того сухого корму, який вона вживала раніше. Ми пробували поступово підмішувати новий корм до вже звичного, і якщо вміст нового був не значний, то кішка його їла. Але коли ми змішали 50/50, то Ніка не їла цієї суміші зовсім. Також пробувала повністю розділити корми, OptiMeal поставила у звичному місці, а старий корм в іншому куті квартири. Через добу мисочка з OptiMeal залишилася повною, а старого корму не було. Проводили ще один експеримент - дала на пробу знайомій, у якої кіт менш вибагливий до їди. І сталося чудо!!!! Він просто в захваті від його корму, і оскільки корм йому так сподобався, то одну з двох отриманих банок я зпрезентувала йому. Обов'язково напишу про його ставлення до корму у наступному відгуку)) Всім добра!
У відгука 2 коментарі
Іра Шевц
Доброї всім пори доби) Вперше пощастило стати тестувальником, і то пощастило не мені, а більше нашій кицюні)))) Спершу вона накинулась на корм, ніби була три дні голодна, і з'їла одразу свою добову норму. Так само було і на другий день. А от вже на третій день тестування смаколиків Ніка навчилася розтягувати задоволення на увесь день. На жаль, вона ще не може обійтися від консервованого або мокрого корму хоча б один раз на день. Але сподіваюся зі смачненьким Opti meal нам таки вдасться перевести її на вживання тільки сухого корму))) До речі, корм в пакетику думаю був дуууууже смачний, бо вона з'їла його за секунди.
У відгука 1 коментар