furba
furba
Знавець
Відгуки furba
Коментарі furba
Отримано лайків
0 Like
furba

Відгуки на Розетці

Цікавий сайт... Один відгук про сухий корм таки опублікували. А от про вологий - ні. І, думаю, що не опублікують, бо вже пізніші є, а мого немає. Добре, що скрін хоч зробила, що робила...
І ще питання: анкета сьогодні буле чи пізніше?
У відгука 1 коментар
furba

А ми далі тестуємо))) але вже на новому місці)

Так склалося, що кількість наших тестувальників зменшилась удвоє, бо ми переїхали від батьків і забрали лише своїх двох кицьок - Якова та Елю. Виманити першого вечора Якова їз схованки нам вдалося завдяки вологому корму))) Він йому так подобається, що постійно просить дати. І хоч був наляканий від нового місця, та встояти проти ласощі не зміг ))) Елі й надалі вологий корм не дуже цікавий. А сухий корм у нас закінчився вже через 10 днів, бо ж 4 кицьки їдять немало ))) Але ми купили їм у найближчому магазині таки же. Шукати довго не довелося)))
У відгука 5 коментарів
furba

Відгук в Інстаграм

Якщо у мене немає сторінки в цій соціальній мережі (вказувала на це при реєстрації), то я просто залишаю мінімум 2 відгуки тут, і 2 відгуки на Розетці? Роз'ясніть, будь ласка)
У відгука 2 коментарі
furba

Тестування продовжується))))

Пройшов майже тиждень нашого тестування корму Purina One Sterilcat. Що можу сказати: дівчата далі майже ігнорують вологий корм, а хлопці змітають, особливо Яків. Він почав його випрошувати)))) До того ж, дуже вимогливо. Сухий корм ще змішуємо зі звичним 50/50. Його їдять всі із великим задоволенням. Проблем із травленням не було помічено. Загалом кицькам подобається
У відгука 1 коментар
furba

Кицьки дочекались )))

Отримали й ми сьогодні нашу посилку. Тестувати будемо мікс Purina One Sterilcat. У пакунку було 42 патчі вологого корму та одна пачка сухого корму (800 г). Сухий корм спробуємо завтра з підмішаним звичним, а вологий поласували одразу. Двоє спали, а двоє ласували. Основній тестувальниці Елі не дуже прийшлося до смаку. А її помічник Яків вилизав миску за себе і за неї ))))
У відгука 0 коментарів