Cteblo
Cteblo
Експерт
Відгуки Cteblo
Коментарі Cteblo
Отримано лайків
32 Like
Cteblo

Підсумки тестування.

В своїх попередніх постах я описувала чому тестування даного препарату для мене важливе. Хочу поділитися своїми враженнями після використання спрею Мелоксонін.
Приймала препарат впродовж 16 днів. Не щодня, іноді не було потреби, приходила з роботи ніби по мені трактор проїхався, тому засинала моментально. Можу зробити висновки, що Мелаксонін мені особисто допомагає заснути швидше і не так часто прокидатися посеред ночі, як зазвичай. Мені вистачає одного натиску на дозатор. Декілька разів використовувала два натискання, а одного разу, другу порцію препарату через пів години використала. Можу також сказати, що препарат абсолютно безсилий, якщо ви раптом вирішите вдень лягти поспати на годинку-півтори))))) не робіть цього, я зробила і ледь заснула о третій після двох доз спрею))) і зрозуміло, що не виспалась. Загалом враження від препарату у мене позитивні, єдине, я б збільшила об'єм пляшечки до 25-30 мл, щоб вистачило на місячний курс. Термін придатності після першого використання, дозволяє використовувати спрей впродовж 6 місяців, більший об'єм був би доречним.
Порекомендувала своєму знайомому, він військовий, має проблеми зі сном, але він обійшов декілька аптек так і не знайшов цього спрею. Будемо чекати на нього в аптеках. Скоріш за все буду використовувати Мелаксонін в своєму житті, нажаль стрес нікуди не дівається, а саме стрес в моєму випадку, мінус сон.
У відгука 0 коментарів
Cteblo

Солодкі сни в сучасних реаліях.

Промайнуло вже два тижні, як я почала тестувати чудовий препарат Мелоксонін. Я творча особистість і заснути вночі для мене ціла проблема. Можу довго крутитись, дивитися на стелю, обмірковувати варіанти роботи на тиждень і тому подібне. Тому з радістю зареєструвалась на тестування. Після використання спрею, що я можу сказати про нього:
1. Приємний на смак, злегка солодкуватий. Без яскраво вираженого аромату. Мені вистачало одного натискання, хоч іноді і два використовувала.
2. Зручна упаковка і дозування. Не потрібно нічого прораховувати, чимось запивати або ще якісь маніпуляції робити. Поставила на столик поряд з ліжком і завжди під рукою.
3. Чудовий інформаційний супровід від фармацевтичної компанії. Тут тобі і поради і графік сну і тест на виявлення проблеми. Тестую. Висновки у наступному пості.
У відгука 0 коментарів
Cteblo

Мелоксонін спрей - допоможе заснути?

Отримала на тестування спрей Мелаксонін від компанії Зdravo для швидкого засинання. Давно маю таку проблему, тому з радістю протестую цей препарат. В допомогу прийшов індивідуальний план сну з порадами, як краще себе підготувати перед сном. Пройшла тест на рівень виразності безсоння ISI, результат невтішний. Розпочинаю тестування.
У відгука 0 коментарів
Cteblo

Підсумки тестування киселів від ТМ Dr.Oetker.

Мої вітання, всім хто читає мій фінальний відгук про киселі від ТМ Dr.Oetker. Сьогодні приготувала класичний варіант киселю для всієї родини. Було обрано вишневий смак. Аналізуючи пропорції води по швидкорозчинним киселям, додала трішки більше води, приблизно 700 мл, можна було б ще більше додати, вийшов дуже густим. За інструкцією додала 3 столових ложки цукру, більше і не потрібно було, на мій смак, цукру вистачило. Колір червоно-рожевий, приємний смак вишні. Розчинила вміст пакету в половині стакану води, все добре розмішала і влила у киплячу воду, кисіль на очах перетворюється на однорідну густу масу, головне ретельно перемішувати. Не вистачило мені в класичному варіанті шматочків сушених ягід, як у швидкорозчинних. Але, якщо цей варіант адаптувати для приготування десертів, то можливо ці шматочки були б зайвими.
Підсумовуючи тестукання киселів Dr.Oetker, можу сказати, що вибір нашої родини, це однозначно швидкорозчинні киселі. Смачні, легкі у приготуванні, приємні на смак не потребують зайвих інгрідієнтів і посуду. А сушені шматочки ягід , переносять мене у дитинство. Дякую проекту naprobu.ua та ТМ Dr.Oetker за можливість протестувати чудову новинку.
У відгука 0 коментарів
Cteblo

Шкидкорозчинні киселі - мої фаворити.

Мої вітання всім, хто читає мій відгук про киселі від компанії Dr.Oetker. Спробувала всі розчинні і мої фаворити це малина та полуниця. Смак лісових ягід дещо кислуватий, але не на стільки щоб мені захотілось додати цукор. Ці киселі розводила на 300 мл окропу. Розчинялася масса дуже швидко, головне ретельно розміщувати. У малиновому киселі велика кількість шматочків малини сушеної, а в лісових ягодах, вони різні за розміром і коли ти коштуєш кисіль то можна розпізнати всі ягоди і він найяскравішого кольору з усіх трьох швидкорозчинних варіантів. Мені та моїй родині однозначно сподобався розчинний формат. Завтра будемо тестувати формат для класичного приготування. Слідкуйте за оновленнями.
У відгука 0 коментарів