Monika007
Monika007
Новачок
Відгуки Monika007
Коментарі Monika007
Отримано лайків
0 Like
Monika007
Всім привіт! Ітак, прийшов останній день тестування, хоча шампуню та кондиціонеру ще десь по пів пляшки залишилось:) Всією серією яку мені пощасливилось спробувати на собі я більш ніж задоволена) Моє замучене пофарбоване волосся стало виглядати більш здорово та доглянутіше. Буду рекомендувати друзям, загалом на всі більш детальні питання я вже відповіла в звіті до тестування) Отже, до зустрічі в нових тестуваннях) Було дуже приємно приймати участь :))) #nivea #na_proby
У відгука 0 коментарів
Monika007
Всім доброго дня та гарного настрою! Буквально вчора тому почала своє знайомство з шампунем та кондиціонером Nivea "Направленое восстановление и забота". Відкривши пробні зразки помітила що і шампунь і кондиціонер мають надзвичайно приємний легкий запах: чомусь відразу на думку спало порівняння з ефірними маслами та косметикою зі сходу. Хочеться зазначити що по концистенції і шампунь і кондиціонер такі як треба: шампунь рідкий, гарно піниться і його потрібно незначну кількість для гарного намилення (маю волосся до середини спини); а кондиціонер густий, "жирненький" в гарному сенсі цього слова :) (див. фото) Шампунь як я зазначила гарно піниться, має пружну піну та гарно змивається "до скрипу") Бальзам гарно живить волосся, після змивання воно стає м*яким і неймовірно приємним навіть в мокрому стані. Моєю посилочкою та тестуванням загалом не на жарт зацікавились мама та чоловік :) Мама відмітила схожі властовості тестової продукції, а чоловік як і всі чоловіки просто гарно помив голову :))
У відгука 0 коментарів
Monika007
Доброго всім дня! Вчора отримала свій пакунок і була приємно здивована) Прийшли абсолютно всі заявлені позиції, сфоторафувати встигла лише самі пробники, журнали відразу відібрав "читати" мій 7ми місячний син)) Сьогодні-завтра буду проводити тестування і обов*язково подробно опишу свої враження :) Дуже вдячна за можливість приймати участь в тестуванні :)
У відгука 0 коментарів