Ludmila2
Ludmila2
Експерт
Відгуки Ludmila2
Коментарі Ludmila2
Отримано лайків
4 Like
Ludmila2

ПРО GOURMET® GOLD

Була приємно здивована, що отримала шанс протестувати корм GOURMET® GOLD. Мені прислали 21 баночку корму, 7-ми різних смаків та консистенцій. Така різноманітність радує. Баночки стильні, виглядають привабливо та яскраво. Зазвичай, у мого котика змішане харчування, ми купуємо консерви та підгодовуємо домашньою їжею. Пробували декілька видів купованого корму, кіт реагував по різному. Інколи все з"їдає. може лише спробувати корм і залишити на потім чи, взагалі, відмовитися від їжі. GOURMET® GOLD котик оцінив одразу. За раз він з"їдає усю баночку корму і наїдається. Запах паштету приємний, консистенція різна - є соус, паштет, шматочки м"яса в паштеті. Шматочки м"яса чітко видно. За дні тестування котик спробував усі смаки даної лінійки. На кожну баночку реакція однакова - зразу ж біжить до тарілки і нічого не залишає) Мені здається, йому дуже подобається! #Gourmet_UA #GourmetGOLD_UA
У відгука 0 коментарів
Ludmila2
Доброго дня! Закінчується тестування зубної пасти SENSODYNE. Отже, мої враження після трьох тижнів користування даним продуктом. Основне питання - чи знижує паста чутливість зубів? Так, я справді відчула позитивні зміни після використання пасти. Стало легше пити холодні та гарячі напої, менша кровоточивість ясен (хоча, повністю вона не пройшла). Паста має приємний, легкий м"ятний смак та після смак. Після чищення я відчуваю свіжість та приємний запах ще дві-три години, і це хороший показник. Особисто я люблю більш насичений, морозний смак свіжості та м"яти. Після чищення зуби гладенькі, приємні на дотик. Паста піниться не дуже добре, можливо, через рідкувату консистенцію. Паста економна, маленької горошинки вистачає для разового використання. Відбілюючого ефекту від даної пасти я не помітила. Чи зміцніла емаль - не знаю, треба буде запитати у мого стоматолога). Загалом - пастою я задоволена. Тим, у кого чутливі та гіперчутливі зуби, кровоточивість та неприємні відчуття під час чищення - рекомендую! Від зубної щітки я в повному захваті. Завжди користуюся лише м"ягкими щітками, не великого розміру. Тому, запропонована щітка - мій ідеальний варіант. Щітка дуже зручна у використанні, ніжно та м"ягко очищає, не травмує ясна. Тепер - моя улюблена!) Дякую за приємний бонус - пісочний годинник. Яскравий аксесуар у мою ванну кімнату.
У відгука 0 коментарів
Ludmila2
Доброго усім дня! Тестую зубну пасту SENSODYNE Швидка Дія уже два тижні. У попередньому відгуку я розказала про перші відчуття та враження. Загалом, моя думка не змінилася. Враження позитивні. Паста економна, горошинки вистачає, щоб якісно почистити зуби. Чищу, як завжди - двічі на день. Приємний м’ятний смак залишається на довго. Почала менше реагувати на гарячі та холодні напої, чутливість зубів стала менша. Можу спокійно насолоджуватися морозивом) Читала відгуки, що спостерігається відбілюючий ефект на зубах. Я такого ефекту не помітила. Від зубної щітки SENSODYNE SOFT я в повному захваті. Уже не уявляю, чи зможу і захочу користуватися щітками інших торгових марок. Щітка дуже зручна, м’яка, делікатно та ретельно очищає, не подразнює ясна, практично припинилася кровоточивість ясен. Щітку однозначно буду рекомендувати друзям. Проблему з пісочним годинником вирішила так, як мені порадили – приклеїла скляну тубу до ковпачків. Користуюся, коли не забуваю.
У відгука 0 коментарів
Ludmila2
Мені пощастило взяти участь в тестуванні зубної пасти SENSODYNE. Очікування - паста повинна знизити підвищену чутливість зубів та ясен. Тестування я почала 06.07.18, зразу ж, як тільки отримала посилку. Окрім пасти в посилці була зубна щітка SENSODYNE та пісочний годинник. У мене чутливі зуби та ясна, інколи болять та кровоточать під час чищення зубів, тому дане тестування для мене дуже актуальне. Отже, мої перші враження. Зубна паста в м"ягкій тубі, білого кольору, однорідної консистенції. Зручно закручується та відкручується. Як на мене, занадто рідка, на щітку видавлюється більше пасти, ніж я звикла (зазвичай беру горошинку). В перші секунди чищення - специфічне відчуття - наче відчуваю всі проблемні місця, але це швидко проходить (наче ефект замороження). Приємний, легкий м"ятний смак та післясмак. Після чищення зуби гладенькі, приємні на дотик. Я люблю більш насичене відчуття свіжості та м"яти. В цій пасті мені цього трішки не вистачає. Мої попередні пасти пінилися краще. Тут же більш рідка консистенція піни. За тиждень тестування особливих змін в чутливості зубів не помітила. Зубна щітка мені підійшла. Я користуюся лише м"ягкими щітками, не великого розміру. Тому, запропонована щітка - мій ідеальний варіант. Помітила, що вона краща, ніж моя попередня, добре вичищає зуби, ворсинки приємні на дотик. Кілька слів про пісочний годинник - це приємний сюрприз та подарунок. Але, по перше - чому годинник на 1 хв? Зуби рекомендують чистити 3 хв, передбачається, що годинник треба тричі перевертати? По друге, конструкція годинника класична - скляна туба та два пластикові ковпачки (назвемо нижній та верхній). В перший же день помітила, що верхній ковпачок через якийсь час "вистрибує" з туби і летить гуляти. На третій раз я сильніше придавила і на цей раз з нижнього ковпачка вискочила скляна туба і полетіла в умивальник. Пощастило, що не розбилася. Більше годинник не використовую.
У відгука 2 коментарі
Ludmila2
Добрий день! Через певні технічні проблеми змогла написати відгук про журнал тільки сьогодні. Прошу вибачення за затримку. А тепер про сам журнал. Не можу сказати, що даний номер журналу "Історія" особливо здивував. Формат знайомий, подібні аналоги видавалися з певною періодичністю протягом різних років. Слід зауважити, на даному етапі розвитку ринку друкованих періодичних видань, ніша історичного напрямку хоч і заповнена, проте, потребує свіжого подиху в запилених фактах історії. Даний екземпляр є саме тим претендентом, який має всі шанси взяти першість. Перше враження від знайомства приємне, поліграфія якісна, кольори та шрифт добре сприймаються. Журнал наповнений цікавою інформацією. Деякі теми для мене були зовсім новими. Дуже цікаво було почитати про Київ, переглянути старі фото, порівняти ціни на продукти). Сподобалася рубрика "Міські етюди". Загалом, люди орієнтуються в світовій історії, проте свою не знають. Більше б тем про Україну чи вихідців з нашої держави. Зацікавила стаття про Amistar. Захотілося переглянути фільм. На мою думку, аматорів від справжніх журналістів відрізняє той факт, коли після прочитаного тексту, хочеться продовження. До слова кажучи, було б цікаво та доцільно вести постійну рубрику з продовженням історій в наступному номері. Загалом, журнал сподобався своєю наповненістю, якістю друку, графікою. Я зацікавлена в періодичній купівлі даного видання (на жаль, не знайшла інформації про ціну журналу чи вартість передплати). Дякую за можливість однією з перших ознайомитися з журналом "Історія"! З повагою!
У відгука 1 коментар