yulianna1993
yulianna1993
Експерт
Відгуки yulianna1993
Коментарі yulianna1993
Отримано лайків
9 Like
yulianna1993

НЕ МОЖУ ЗАПОВНИТИ ЗВІТ

доброго вечора. хочу запитати, чому коли натискаю на заповнення звіту, мене вибиває просто на сторінку проекту? чи звіт ще не доступний для заповнення? дякую.
У відгука 1 коментар
yulianna1993

Мелоксонін спрей - спонсор мого якісного сну та гарного настрою

Ось і закінчилося моє цікаве та корисне для здоров´я тестування - тестування спрею мелоксонін. дуже радію, що мене обрали серед інших 120 щасливчиків, бо поганий сон був однією з найголовніших проблем останніх декількох місяців. це впливало і на мій настрій, і на самопочуття, і на працездатність... тому спрей став моїм рішенням проблеми поганого сну. почала тестувати саме з 1 квітня, проходила тестування, яке було запропоноване у листівці, заповнювала персональний план сну, в якому все треба було розписувати по годинах: години сну, фізичні активності, стресові ситуації, прийоми їжі та мелокосоніну, години сну - тобто майже вести свій розпорядок дня. це дуже зручно, бо можна візуально побачити увесь свій день та порівняти з іншими днями. робити висновки. після 2-тижневого тестування можу зробити висновок: спрей мелоксонін мені сподобався та я можу спокійно його рекомендувати для покращення сну. не скажу, що зараз сон у мене ідеальний, але набагато кращий, ніж був 2 тижні тому. починала я з 2 розпилювань під язик. в анотації написано, що треба 1-2 розпилювання. але в перший же вечір я зрозуміла, що 2 для мене - то занадто. бо через 2-3 хвилини мене почало трохи нудити. та й вранці дуже хотілося спати. з другого дня тестування робила по 1 розпилюванню десь за годину до сну. і все було добре. звісно, були прокидання вночі іноді. та й спочатку не вдавалося швидко заснути. але чим довше я тестувала, тим краще ставав мій "розпорядок сну". зараз, коли тестування позаду, можу зробити висновок: сон у мене не ідеальний, але різниця між "стартом" та "фінішом" суттєва. і на мій настрій це дуже гарно вплинуло. тому так, мелоксонін допомагає. дякую, що мала спробу тестувати!
У відгука 0 коментарів
yulianna1993

МЕЛОКСОНІН СПРЕЙ - ДОПОМОГА ПРИ ЗАСИНАННІ

Продлвжую тестування спрею Мелоксонін. Сьогодні буде 6 ніч, коли я пробую засинати за допомогою цього препарату. в умовах застосування написано 1-2 розпилення. один з разів зробила 2 розпилення і щось мене почало трохи нудити. після цього роблю тільки 1 розпилення. приймаю засіб як і написано перед сном. але дія чомусь починається не одразу. а проблеми у мене саме з засинанням - можу лежати по 2-3 години без сну. тепер вже намагаюся приймати мелоксонін не одразу перед сном, а за 2 години до того, як збираюся лягати. одразу скажу, що спрей має дію, бо вранці стала так міцно спати, що іноді будильник не чула одразу)) за ці 5 днів намагаюся більш-менш в один і той же час лягати спати, але не кожного дня так виходить. 5 ночей - дуже короткий період. але поки вже можу сказати, що спрей дійсно позитивно впливає на мій сон. а от чи зможу я остаточно залишити засинання о 2-3 годині ночі та менше 8 годин сну у минулому - це покаже час. коли моє тестування буде хоча б 10 ночей. поки що я задоволена.
У відгука 0 коментарів
yulianna1993

ТЕСТУВАННЯ МЕЛОКСОНІН - ЗАПОРУКА ГАРНОГО СНУ

Ну от і я отримала свій набір на тестування. довго читала перед тим, як заповнити анкету. і дуже сподівалася, що мене оберуть. і це сталося - я серед тих щасливчиків, що мають змогу спробувати відновити свій нормальний сон. бо вже декілька місяців, а то й більше мій розпорядок дня та й сон стали геть жахливими. часто сплю менше 7-8 годин, а засинати починаю вночі тільки десь близько 2 ночі. зрозуміло, що довбані "сусіди", через яких у нас постійні тривоги, літають шахеди та ракети - такі умови не сприяють покращенню сну. тому маю дуже круті сподівання щодо цього спрею. вчора вже вперше протестувала його перед сном. заснула, до речі, швидше ніж зазвичай. далі буде. інструкція та персональний план сну мені в цьому допомагатимуть
У відгука 0 коментарів
yulianna1993

ТАКЕ АКТУАЛЬНЕ НАРАЗІ ТЕСТУВАННЯ

це тестування як ніколи зараз для мене актуальне. бо вже півтора місяця ну такий жахливий сон, що просто не можу. тому з мене буде гарний тестувальник цього спрею)) покаже дуже добре, чи працює він гарно і чи налагодить мій сон. буду дуже рада, якщо попаду в список))))
У відгука 0 коментарів