Руслана Мамчур
Руслана Мамчур
Новачок
Відгуки Руслана Мамчур
Коментарі Руслана Мамчур
Отримано лайків
12 Like
Руслана Мамчур

Cooker - онлайн супермаркет чудовий вибір.

Продовжую тестування продукцію від Cooker Box - від інтернет - магазину Cooker.
М‘ясо та до м‘яса! Сьогодні спробувала Салямі, що нарізано тоненькими скибочками і запаковано дуже зручно. Це три види "Італійська" - смачна, яскраво-червоного кольору, смак приємний і насичений. "Фінська" також схожа, менш насичений колір, гарно виражений смак. І третя "Венеція" смачна, в міру жирна, гарний присмак. В усіх салямі чудовий вигляд і зручність у використанні. Cooker - онлайн супермаркет чудовий вибір. #naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker.
У відгука 3 коментарі
Руслана Мамчур

Cooker Box - від інтернет - магазину Cooker. М‘ясо та до м‘яса!

Отримала продукцію від Cooker Box - від інтернет - магазину Cooker.
М‘ясо та до м‘яса! Пакунок видався досить великим і на вигляд смачним. Скажу про доставку, вона зручна, оперативна і присутня пунктуальність. Вся продукція була запакована в паперовий пакет. Протестувала вже сосиски "Мололчні"Салтівські вищого сорту. Розмір приємно здивував, дуже делікатні і смачні. Молочний присмак і в міру спецій. Оболонка ніжна , колір приємний , запах хороший. Смакує як в теплому, так і в холодному вигляді. Вигляд - привабливий. Cooker - онлайн супермаркет чудовий вибір. #naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker.
У відгука 9 коментарів
Руслана Мамчур

Dr. Oetker прикрасить ваше свято

Засоби для випічки та декорування Dr. Oetker прекрасної якості і дуже гарно виглядають. Какао взагалі супер, темне і запашне. А ці всі посипочки, ромова асенсія, ваніль..просто чудо. Мені подобається все, бо Dr. Oetker фантазіям немає меж.
У відгука 8 коментарів
Руслана Мамчур

Пасочки з продукцією Dr. Oetker

Чудова продукція Dr. Oetker, це я переконалась у приготуванні пасочок і у декоруванні. Посипки неперевершено красиві і роблять будь який виріб стильним і неперевершеним. Какао також запашне і гарного кольору. Ваніль тримається тривалий час у виробі.
У відгука 1 коментар