tanich
tanich
Новачок
Відгуки tanich
Коментарі tanich
Отримано лайків
0 Like
tanich

Purina One Sterilcat

Вже більше двох тижнів Лакі тестує набір кормів для стерилізованих котів. Сухий корм їсть добре, але вологий це просто для нього смакота смакота, як для мене напевно шоколадка? тільки чекає на нову порцію вологого корму...хочу відмітити, що до цього корму, він взагалі не їв вологі корма. З туалетом все добре) Мені все подобається, головне, щоб дійсно приносило користь котику.
У відгука 0 коментарів
tanich

purina one

ми вже вже отримали посилку? стільки багато смакоти, Лакі дуже задоволений...особливо мене вразило те, що він їв вологий корм, тому що зазвичай він не фанат вологих кормів, а тут геть тарілку облизав.. супер?
У відгука 3 коментарі
tanich
Добрий вечір! Пишемо фінальний відгук тестування корму Optimeal. Кормом цілком задоволенні і я, і Лакі, можливо Лакі ще більше. Все добре із вживанням, котику дуже подобається, і енергійний, і шерсть блистить, з туалетом також все в порядку. Отже, ми вирішили, що і надалі будемо вживати Optimeal, оскільки результат нас цілком задовільняє.
У відгука 1 коментар
tanich
Лакі замріявся, одні смакойлики на думці
У відгука 0 коментарів
tanich
Лакі продовжує тестувати корм Optimeal і все більше він йому подобається, на відміну від першого знайомства, коли він зовсім відмовлявся його їсти. Тепер тільки підбігає до тарілки і просить добавки. Помітила, ща Лакі став ще більш енергійним... наші стіни страждають при цьому))) Так що крм нам подобається, будемо надалі тестувати!)
У відгука 1 коментар