Irisha1988
Irisha1988
Експерт
Відгуки Irisha1988
Коментарі Irisha1988
Отримано лайків
32 Like
Irisha1988

Чекаю з нетерпінням відгуків)

Нажаль в цей проект не потрапила?, але з нетерпінням чекаю відгуків про продукцію Еvelinе)Я з нею знайома, дещо використовую і дуже задоволена якістю продукції, жодного разу не було алергії чи якихось негативних реакцій шкіри, досить бюджетна косметика???Всім хто тестує дані продукти, бажаю успіху і насолоди від тестування???
У відгука 2 коментарі
Irisha1988

Желфікс 3:1

Хочу залишити ще цей чудовий відгук про желфікс 3: 1 від Dr. Oetker Це просто незамінний помічник для приготування повидла) Варила вперше як саме повидло так і використовувала даний продукт желфікс 3:1. Вийшло просто чудово і дужа смачно, варила я його з аличі, на смак кисло-солодке, дуже густе, все так як я саме і хотіла, варила в декілька підходів.Тепер в зимку будемо готувати пиріг і пиріжки))) Даним продуктом я мега задоволена, однозначно він зявиться на моїй кулінарні поличці. Дякую за це чудове знайомство з цим чудовим продуктом❤️❤️❤️Процвітання вам і побільше таких зручних і смачних новинок
У відгука 0 коментарів
Irisha1988

Взбиті вершки від Dr. Oetker

Вперше застосовувалася саме взбиті вершки цієї фірми, тепер це мій фаворит, так як смак дууууже ніжний і дуже схожий на морозиво! В застосуванні все дуже просто бжик бжик і готово, за 3хвилини готовый десерт, раніше хтось міг так швидко приготувати смаколик?? Я ні))) Робила для діток, додала фрукти і змішала з вершками, дітки просили ще)) Я гадаю цей десерт не залишить нікого рівнодушним, на смак не дуже солодкий, немає хімічного привкусу, я гадаю навіть на тортик будуть ці вершки дуже гарно смакувати.
У відгука 0 коментарів
Irisha1988

Полуничний джем з желфікс

Вирішила зробити полуничний джем, почитала на пачці желфікс як все правильно зробити і почала чаклувати. Помыла полуничку і відділила її від корінців, насипала в кастрюлю, розмішала желфікс з ложкою цукру і додала його, почала варити, на перший смак мені було досить кисло, потім додала іншу частину цукру як написано в інструкції і смак став дуже тонкий не досить солодкий і з кислинкою. Проварювала декілька разів щоб текстура була досить густою. Що можу сказати, легко в використанні, досить смачно, і колір лишився гарний і насичений, продуктом дуже задоволена, а більше задоволені мої дітки, такий джем їм дуже прийшовся до душі??
У відгука 0 коментарів
Irisha1988

Желфікс від Dr. Oetker

Всім привіт! Хочу поділитися враженням від продукту "желфікс з пектином із цитрусових" це наше перше знайомство з даним продуктом, враження від використання лише позитивні, дуже просто в застосуванні, швидко і дууууже смачно! Готували варення з черешень на 1кг черешень додали 500 гр. цукру та упаковку желфікс, все робили по рецепту який написано на звороті пачечки. Спершу я трохи проварила фрукти з маленькою кількістю цукру, потім додала желфікс і другу частину цукру. Фруктова суміш досить швидко загусла, стала схожа на джем, я в захваті, навіть не здогадувалась що це так швидко і просто. Дякуємо за таку чудову нагоду познайомитись з цим продуктом. Ще хочу поділитися враженням від декору для баночок, це так гарно і по домашньому виглядає) Нам дуже подобається, тестуємо далі???
У відгука 0 коментарів