Katerina_Zubenko
Katerina_Zubenko
Експерт
Відгуки Katerina_Zubenko
Коментарі Katerina_Zubenko
Отримано лайків
5 Like
Katerina_Zubenko

Яготинське для всієї сім'ї

Сьогодні купувала молоко і звернула увагу на рекламу каш. Виявляється, вони вже досить давно продаються, а я їх і не бачила. На жаль, вимушена зізнатися, що за 23 грн купувати їх ми не будемо. Є дешевші простіші аналоги перекусу для дитини - йогурти, сирки тощо.
У відгука 1 коментар
Katerina_Zubenko

Донечка обирає кашку

Продовжуємо дегустацію кашок. Доньці найбільш сподобалася молочно-рисова, а мені - молочно-гречана. Нагадує смак дитинства, коли варили гречку та заливали її молочком. Але мушу відмітити, що продукт вживаємо не як повноцінний прийом їжі, а замість молока. Як для каші - вона занадто рідка і здається неситною.
У відгука 0 коментарів
Katerina_Zubenko

Яготинське

Почали дегустацію кашок. Склад досить простий, навіть не знаю, добре це чи погано. Донька випила півупаковки рідкої кашки та попросила йогурт)) А йогурти від Яготинського в холодильнику є майже завжди))
У відгука 0 коментарів
Katerina_Zubenko

Отримали посилку

На минулому тижні отримали посилку від Яготинського. Нарешті знайшла час опублікувати і перший відгук. Дякуємо за можливість взяти участь у проекті та протестувати нову продукцію. Посилка стала приємним сюрпризом, особливо порадувало, як гарно та з душею її упакували)
У відгука 0 коментарів
Katerina_Zubenko

Тестування Topicrem

Відкрила для себе чудовий засіб для шкіри в період холодів. Рятує від сухості та свідчуття стягненості. Наступний крок - велика туба, якої вистачить для всього тіла, і якою буде ще зручніше користуватися!
Дякуємо за можливість стати учасником тестування крему.
#naprobuua #naprobuua_Topicrem #Topicrem #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів