zaychik2303
zaychik2303
Новачок
Відгуки zaychik2303
Коментарі zaychik2303
Отримано лайків
0 Like
zaychik2303
Ось і добігло наше тестування корму. А разом він і закінчився. Корм можу охарактеризувати лише з позитивної сторони. Зручна упаковка, детальна інструкція. Сам корм багатий на вітаміни, необхідні для підростаючого організму. Невеличкі гранулки-для маленьких котенят зручно їсти. Не сильно їдкий запах. На здоров'я кота корм вплинув позитивно-блискуча шерсть, покращений імунітет. Моя киця до сухих кормів відносилась не дуже, до поки в нашму домі не з'явився Royal Canin. Тепер це буде наш улюблений :) Хочемо з Тіною одякувати вашому проекту за представлену можливість. Тепер будемо рекомендувати усім друзям :)
У відгука 0 коментарів
zaychik2303
Переводити повністю на корм нашу кицю було дуже складно. Так як я писала в попередньому відгуку-вона їх не дуже любить. Тому ми це робили поступово. Спочатку тиждень давали порцію вранці, потім вранці і ввечері. Повністю перевести на сухий корм не вдалося.Вона полюбляє більше вологі корма. Десь читала , що сухий корм не такий апетитний для котів, і що його потрібно намочити, але цей номер не пройшов у нас ))) Загальний стан у киці нормальний, розладів травлення не було, шерсть гарна блискуча. Але вона як і була не сильно грайливою, так такою і залишилося. Все грішу на характер)
У відгука 0 коментарів
zaychik2303
Тина, 10 месяцев. Любимица нашей семьи и проказница.
У відгука 0 коментарів
zaychik2303
Отримала сьогодні посилочку-2 кг корму, дуже цікава інформація по догляду за кошенятами, 2 журнальчики і мірний стаканчик. Скажу відразу -наша киця дуже перебірлива у їжї,тому дуже переживала. Їла хоч і з не дуже великим задволенням,але їла. Бо до минулого корму навіть не притронулась. Киця дала добро. . Корм не сильно з сильно специфічним запахом, що теж не може не радувати. Це наш перший день.
У відгука 0 коментарів