Olexandra
Olexandra
Новачок
Відгуки Olexandra
Коментарі Olexandra
Отримано лайків
0 Like
Olexandra
Наше тестування підгузків Libero Touch завершилося, тому я впевнено можу перелічити агрументи на їх користь. 1. Підгузки підходять для діток з алергічним контактним і атопічним дерматитами, бо не містять віддушок і різних олій. 2. Не мають запаху. 3. Щільно прилягать і не сповзають, завдяки еластичним краям та поясочку. 4. Не протікають. 5. Не натирають. 6. Швидко вбирають вологу. 7. Розмір збігається з вказаними ваговими групами. 8. Витримують цілу ніч. 9. Мають нейтральне забарвленя. 10. Тоненькі, не заважають рухам маленьких дослідників. Я однозначно радитиму підгузки Libero Touch друзям та знайомим молодим матусям. Ну і наступного разу я не експерементуватиму, а вже просто куплю Libero Touch, збираючись до пологового будинку))
У відгука 0 коментарів
Olexandra
Я теж провела краш-тест підгузка Libero Touch. Щоб було веселіше і наглядніше, додала у воду барвник. Воду виливала невеликими порціями.Смужка індикатору поступово змінювала свій колір. Максимум рідини, яку вмістив підгузок, 800мл. Як на мене, то це більш як достатньо. Починаючи з 550 мл, внутрішня поверхня залишалася трохи вологою, але не критично. Загалом, підгузок гідно витримав випробування. Моя думка щодо якості не змінилася, вони класні !!!)))
У відгука 0 коментарів
Olexandra
Розкажу про наше тестування підгузків Libero Touch. Моїй доці 2 роки і її вага 12 кг. 5 розмір сів ідеально завдяки еластичним краям навколо ніжок і поясочку. Користувалися підгузками Libero Touch вночі і під час поїздок у громадському транспорті на розвиваючі заняття. Максимальна робоча зміна одного підгузка вночі - з 21:00 до 7:00. І навіть тоді він не був повністю повним зранку. Прогулянка вдень протягом 3-4 годин з півлітровою пляшкою води також дала гарні результати - підгузок був майже повним, але не протік. Я вважаю, що Libero Touch - одні з найкращих підгузків, які я пробувала, а за 2 роки перепробувала я їх багато))
У відгука 0 коментарів
Olexandra
Це наше перше тестування. Коли отримала пакунок, то моїй радості не було меж, а гарна упаковка з бантикомще більше тому сприяла)))) Пеші враження після розпаковки -тільки позитивні. Немає різкого запаху, підгузки з обох боків приємні і м'які на дотик. Залишилося тільки випробувати у дії. P.S. Публікую трохи із запізненням, бо написала відгук у замітках, а перенести на сайт забула. Нажаль, у мам з хронічним недосипанням таке трапляється)))
У відгука 3 коментарі
Olexandra
Ура!!!! Нарешті я потрапила до списків)) Чекаємо з доцею підгузки для тестування) Але є проблемка: не можу додати у свій профіль сторінку інстаграм, постійно виділяє її червоним і не зберігає((
У відгука 0 коментарів