an4ikk
an4ikk
Новачок
Відгуки an4ikk
Коментарі an4ikk
Отримано лайків
0 Like
an4ikk
Доброго дня! На минулому тижні наша красуня Соня закінчила тестувати вологий беззерновий корм Optimeal з лососем та креветками у соусі. Наступного ранку вона була дуже здивована не отримавши звичного вже для неї сніданку. Корм дуже сподобався нашій киці, що справді дивно, адже ми купували раніше вологі корми інших марок, але вона на відріз відмовлялась їх їсти. Вона в нас дама вибаглива і аби що їсти не буде. Але вирішили прийняти участь в тестуванні вологого корму Optimeal, бо купуємо їй сухий корм даної марки. Під час тестування корму проблем зі кишківником виявлено не було і алергічних реакцій також. Кішечка наша має гарну довгу шерсть, яка дуже сильно випадає, але вже після першого тижня тестування шерсті на коврі поменшало і випидає вже не цілими шматками, а потроху, що дуже приємно (прибирати стало набагато легше). Що стосовно поведінки тваринки, то тут змін ніяких не було. Вона в нас дуже грайлива і жвава, полюбляє ганяти по квартирі, не зважаючи на свою досить не маленькй вагу. Доречі про вагу то тут є невеликі зміни вона трохи її набрала. Особисто мені корм дуже подобається, тому що не потрібно нічого видумувати і готувати для кішки (взяв покетик поділив навпіл висипав і кішка сита і я задоволена, що часу витратила мало). Ще величезний плюс, що в кормі є всі необхідні вітаміни та мінерали для гармонійного розвитку дорослої кішки (не потрібно купувати і домішувати якість добавки в корм і ламати голову, що саме необхідно моїй киці). Я її дуже люблю, але часу просто на все це не вистачає. Хочу подякувати сайту na-proby за надану можливість, а Optimeal за дійсно якісну продукцію для наших котиків)))
У відгука 1 коментар
an4ikk
Доброго дня! На минулому тижні наша кицюня доїла останній пакетик корму Optimeal і була дуже здивована, коли наступного дня не отримала вже звичного для неї сніданку. За період тестування корму поведінка Соні не змінилась, алергії чи інших побічних рекцій виявлено не було. Вона із задоволенням снідала і вечеряла, чекаючи на смачнюшку. Корм їй прийшовся до смаку, що дуже важливо для нас, адже вона в нас примхлива дама і що-небудь їсти не буде. Для нас також важливо, що разом з кормом наша киця отримує вітаміни та мінерали, необхідні для гармонійного розвитку дорослої кішки. Ми не купуємо все це у вет-аптеках, тому одразу ж вбиваємо двох зайців, даючи корм Optimeal. Раніше час від часу купували вологі корми інших марок, але вона просто напросто їх не їла і це була марна трата коштів. Тому я думаю, що корм Optimeal буде найоптимальнішим варіантом для годування нашої улюблениці. Дякую за надану можливість та виробництво справді хорошо корму для тварин)))
У відгука 0 коментарів
an4ikk
Добрий ранок! Скажіть, будь-ласка, де взяти експертну анкету? А то Соня скоро доїсть корм і треба буде заповнити її. Заздалегіть дякую)))
У відгука 1 коментар
an4ikk
Трехцветный кот - принес счастье в дом!!!
У відгука 0 коментарів
an4ikk
Доброго дня! Вже тиждень даємо нашій кицюні беззерновий вологий корм Оптимил з лососем на креветками у соусі. Одну упаковку розділяємо на два прийоми (зранку і ввечері), також даємо сухий корм (але їсть вона спочатку вологий, а потім вже сухий, запиваючи все це водою). Апетит у нашої красуні хороший (без змін). Раніше ми давали нарізану печінку (курячу або свинну). Зараз даємо лише Оптимил і кішка залюбки все зїдає. Проблем або змін в роботі кишківника не помітили (в туалет вона ходить як і раніше). Поведінка і ритм життя нашої Соні не змінився, як і раніше вона жваво бігає по квартирі, випригуючи куди завгодно. Просити їсти більше також не стала, їсть приблизно таку саму кількість їжі. Ще залишилось трохи менше половини паучів, думаю наша кішечка все зїсть і буде просити ще)))
У відгука 0 коментарів