lisenok4025
lisenok4025
Новачок
Відгуки lisenok4025
Коментарі lisenok4025
Отримано лайків
3 Like
lisenok4025

Чекаю на результати тестування!

Моєму синочку лише 3 місяці, тому ми не приймаємо участь у тестуванні. Але я завжди намагаюся дізнаватися усе заздалегідь, бо коли прийде час і потрібно буде додати до раціону сина вітаміни, хочеться знати які дійсно варті уваги.
Бажаю всього найкращого усім майбутнім тестувальникім! І авжеж здоров'я нашим діткам!
У відгука 0 коментарів
lisenok4025

Одночасно рекомендую!

Десь з трьох тижнів життя нашого малюка почав турбувати животик. Це було дуже важко "прожити" і хотілося хоч якось допомогти йому. Старше покоління казало - теплу пелюшку на животик треба і все пройде! Але нам це не допомогало. В аптеці купили укропну водичку, прочитали, що треба частіше викладати на животик та обов'язково робити масаж животика. Я вирішила спробувати взяти участь у тестуванні препарату Мамалак і... нас обрали!
Препарат мамалак однозначно рекомендувати буду, бо за період його застосування жодних випадків коліків не було. Але чомусь мені здається, що це була "комплексна" перемога над коліками, бо не тільки краплі давала, а й масажик робила, та дійсно частіше викладала на животик. Згідно інструкції - давати перед кожним годуванням, а я годую на вимогу, тому виходить інколи вдень майже кожну годину. Тобто цієї баночки не вистачило нам навіть на тиждень, а зазначаючи ціну, цей препарат вийде не дешевим для батьків, якщо давати дитині десь до 4 місяців як рекомендує вировбник. Також вважаю, що він в першу чергу потрібен тим, в кого виявлено лактозну нестачу.
У відгука 6 коментарів
lisenok4025

Розпочнемо нашу "подорож"

Вітаю всіх учасників і не тільки.
Ось і ми отримали Мамалак?!
Красно дякую за таку гарну інструкцію та рекомендації щодо дієти мами?.
Вже почали тестувати. Поки що все добре і животик не турбував ??
У відгука 0 коментарів
lisenok4025

Чекаю з нетерпінням!!!

Дуже приголомшена, що обрали одним з 50 експертів!
Дякую за можливість. І дуже сподіваюся на поліпшення стану мого малюка. Ох вже цей маленький животик, і чому так мусить страждати. Вже очікую посилочку і з нетерпінням хочу вже поліпшити стан мого малюка.
У відгука 4 коментарів
lisenok4025

Дуже задоволена!

Ну що тут скажеш. Деякі продукти бренду DrOetker я вже давно використовую. Наприклад, дріжджі для тіста піци, желфікс для варення та джемів (цьогоріч нажаль фруктів замало, тому не консервувала з "тестової коробочки"), ванільний цукор, розпушувач тіста та крем для торта.

Завдяки тестуванню я ще ближче познайомилась з DrOetker, а саме з желе для торта та збитим десертом. О, це дуже гарні та кмітливі помічники у приготуванні солоденького. Вперше заливала желе вперше зроблений чізкейк. Раніше дивилася на торти залиті желе та захоплювалась сміливістю, бо в моєї уяві желе мало "обпікти" та втікти врешті-решт так і не застигнучи.

Мій вердикт: буду і надалі продовжувати користуватися цим брендом, але значно розширю продукцію, якою користуюся. Дякую всім за увагу!
У відгука 1 коментар