Людмила Ильчук
Людмила Ильчук
Новачок
Відгуки Людмила Ильчук
Коментарі Людмила Ильчук
Отримано лайків
0 Like
Людмила Ильчук
Доброго дня. Не можу в свою анкету добавити профіль інстаграм. Допоможіть, будь ласка. https://www.instagram.com/liusiailchuk/
У відгука 6 коментарів
Людмила Ильчук
Дякую за можливість взяти участь у чудовому проекті) Річ дуже очікувана і потрібна. Всім успіху.
У відгука 0 коментарів
Людмила Ильчук
Підводячи підсумки, хочеться найперше написати про користь пектину для нашого організму. Відомо, що він очищає кишечник, показаний для вживання діабетикам і навіть для тих, хто хоче скинути надлишкову вагу. Другим позитивним моментом, пектин допомагає продукту бути густішим. Щодо желфіксу, то з функцією повністю своєю він справляється. Найбільше, що хочеться замітити, про гарний насичений колір варення чи желе з його використанням. Висипала ще багато рецептів з його використанням, включно і приготування морозива. Буду і далі його використовувати.
У відгука 0 коментарів
Людмила Ильчук
Останнім випробовувалось варення з смородини. Варила справді не довго, чітко по інструкції (так як попереднє желе так і не застигло через невірні пропорції). На кілограм ягід додала кілограм цукру, попередньо змішавши желфікс з двома, а то і більше, ложками цукру. Провірила ще 3-4 хвилини і розлила в банки не стерилізовані. Дуже вже цікавить чи не утвориться пліснява. Застигло ідеально. Хочу вже його попробувати на сливовому варенні, так як з ним у мене постійно проблеми, тяжко виварити.
У відгука 0 коментарів
Людмила Ильчук
Всім привіт. Сьогодні пробувала варити желе. Воду і ягоди (асорті) і поставила кипятити. 1 пакетик желфікса розмішала з 2 столовими ложками цукру і висипала в воду, як і писало в інструкції. Довела до кипіння. Засипала решту цукру і так моє "желе" кипіло ще 3 хвилини. І я його розлила по чашках. Найперше про що хочеться написати, це про колір десерту. Яскравий і насичений. Після кисілю з крохмалю навіть нема що порівняти. На смак, без цукру, з кислинкою (додатково добавляла лимонну кислоту). Вийшло смачно, половину незастившого десерту уже продегустували))) надіюсь він встигне загуснути. Переживаю, так як готовила вперше желе.
У відгука 1 коментар