kotyniatko
kotyniatko
Новачок
Відгуки kotyniatko
Коментарі kotyniatko
Отримано лайків
0 Like
kotyniatko
Ще одним цікавим продуктом нашого тестування стало пюре яблуко та персик з сиром. Малюку воно теж дуже сподобалось, тому що в своєму складі містить усі улюблені інгредієнти) Пюре ніжне та приємне на смак, мій хлопчик ласував ним до останньої ложки) Великим плюсом таких пюрешок є те, що вони дуже ситні та корисні. Їх можна вживати як десерт, так і як основну страву), що нам, мамам, стає у пригоді, коли потрібно швиденько нагодувати маленького і голодного))) Всім смачного, продовжуємо)
У відгука 0 коментарів
kotyniatko
Доброго дня. Добавте і мені до анкети сторінку в інстаграм) в мене не виходить. Дякую
У відгука 2 коментарі
kotyniatko
Настав час скуштувати пюре яблуко-слива. Це пюре я не поспішала куштувати першим, тому що з сливою наш малюк не товаришує( І на жаль ця пюрешка не стала виключенням... Він з'їв можливо ложечки три і далі все( Особисто мені вона була смачна, ну трошки є кислинка, але це ж слива) Тому це просто смакові уподобання мого ласунчика) Всім смачного і ми продовжуємо)
У відгука 0 коментарів
kotyniatko
Наступним продуктом нашого тестування, третім за порядком, стало пюре яблуко-манго, в зручній упаковочці і розпочну опис саме з неї. Мені, як і кожні мамі, хочеться мати якийсь смаколик під рукою, особливо тоді, коли можливості самому приготувати тут і зараз немає, наприклад на прогулянці. Упаковочка пюрешки ТМ "Hame" саме те що потрібно: легко відкривається, просто з*їдається, а якщо з*їдається не до кінця то гарно закривається, і зберігається цілою та неушкодженою, так само як і речі, які знаходяться поряд))) а це дуже важливий аспект) Ну і звичайно трошки слів про сам смак) малюку сподобалось) скуштував із задоволенням) Консистенція приємна, без крупинок, однорідна і дуже дуже смачна та корисна))) Всім смачного, продовжуємо)
У відгука 0 коментарів
kotyniatko
Друга пюрешка, яку ми спробували це яблуко з сиром. Малюку вона теж припала до душі і він її з'їв з великим задоволенням) Смак солодкувартий але не приторний, вміру відчувається кислинка) думаю саме тому карапуз її спийняв дуже добре і посмакувати нею за один раз))) Цю пюрешка ми теж тепер приписали до своїх фаворитів) Також її великим плюсом є те, що вона сильна, після неї малюка догодовувати не потрібно) а це для мами ну просто супер))) Дякую, всім смачного і ми продовжуємо)
У відгука 0 коментарів