Літвінова Дарина Юріївна
Літвінова Дарина Юріївна
Знавець
Відгуки Літвінова Дарина Юріївна
Коментарі Літвінова Дарина Юріївна
Отримано лайків
1 Like
Літвінова Дарина Юріївна

Фінальний відгук ПреМама Дуо

Знову дякую порталу "На Пробу" за таке відмінне тестування. По-перше як писала вживати ці вітаміни буду й надалі, оскільки враження тільки позитивні. По-друге, враження від використання дає зрозуміти моє відмінне самопочуття, настрій, енергійність і це стало помітно вже через тиждень після прийому. По-третє, є з чим порівнювати, Елевіт мені зовсім не заходить, а ось Премама точно моє, та і ідея з окремим омега-3, класна. По-четверте, в умовах страху захворіти, вживаю вітаміни дисципліновано, і впевнена це точно діє: в мене чоловік вже двічі з старшою дитиною хворів, а я ні, хоч і живемо під одним дахом. По- п'яте, на мене особисто вплинуло що в промо вітамінного комплексу знялась Мамаріка - це варто уваги!!! По-шосте, інструкція, і склад, стали взірцем при виборі вітамінів на майбутнє, хоча від ПреМама поки що точно не відмовлюсь!!! Дякую, Вам за змогу, взяти участь в тестуванні.
У відгука 0 коментарів
Літвінова Дарина Юріївна

Перше знайомство з премама дуо

Дякую На пробу за можливість тестувати такий необхідний для мене продукт. Я вагітна, і це тестування, було дуже вчасно, перше враження, дуже позитивне: вітаміни отримала через тиждень після оголошення учасників, упаковка і дозування досить зручне для використання (особливістю цього комплексу особисто для мене є можливість окремо приймати мінерально-вітамінний комплекс і омега -3). Для мене тестування як і для більшості учасниць підходить до кінця, але через певну не зручність (перебувала у від'їзді), не могла раніше написати перше враження, тому прошу вибачення!!! Дуже скоро, напишу й другий коментар після прийому, в якості спойлера можу сказати що він буде однозначно - позитивним!!! Для мене це тестуання одним пакунком не завершится, чоловік вже придбав нове пакування, то Я і Премама точно надовго!!!
У відгука 1 коментар
Літвінова Дарина Юріївна

Гранола с ягодами AXA

AXA гранола с ягодами. Перше враження Гранола АХА с орехами великолепна. Вкус 9/10 приятный, разные текстуры дают возможность почувствовать большинство ингредиентов. По составу 7/10 не очень радует наличие сахара и пальмового масла. По БЖУ и ккал 8\10 - нормально белка и насыщенных жиров, но многовато углеводов из сахара. В целом рекомендую для утреннего приема пищи с молоком - нормально, йогуртом - нормально, хотя слишком насыщено (много не съешь). Очень классно как сухой перекус. Однозначно можно покупать.
У відгука 1 коментар
Літвінова Дарина Юріївна

AXA гранола с орехами. Перше враження

Гранола АХА с орехами великолепна. Вкус 9/10 приятный, разные текстуры дают возможность почувствовать большинство ингредиентов. По составу 7/10 не очень радует наличие сахара и пальмового масла. По БЖУ и ккал 8\10 - нормально белка и насыщенных жиров, но многовато углеводов из сахара. В целом рекомендую для утреннего приема пищи с молоком - нормально, йогуртом - нормально, хотя слишком насыщено (много не съешь). Очень классно как сухой перекус. Однозначно можно покупать. P.S. Качество и наличие орехов в нормальном количестве - топ!!!
У відгука 1 коментар