dovgonoga89
dovgonoga89
Експерт
Відгуки dovgonoga89
Коментарі dovgonoga89
Отримано лайків
3 Like
dovgonoga89

Щаслива 9

Є список, а мене нема((((((((( Шкода, звичайно, але надіюсь 9 експертів нам детально розкажуть про все і заочно прийматиму рішення який холодильник вибрати собі) Вітаю щасливчиків!!!!
У відгука 0 коментарів
dovgonoga89

І знову привіт))

Ох і давно я так не чекала понеділка))) Понеділок день тяжкий, але результативний ;) чекаю жаданий список і себе у ньому ;))))
У відгука 0 коментарів
dovgonoga89

Зіркова 9

Емоційний накал максимальний! Все ще тримаємо кулачки і надіємось побачити заповітний списочок сьогодні!!))
У відгука 1 коментар
dovgonoga89

Хто щасливчик? Знає LG ;)

Всім привіт! Страшенно скучила за трендовими цікавинками, про які завжди в курсі #naprobu ! Цього разу експертами будуть дійсно щасливчики, яким Миколайчик під брендом #LG принесе подаруночок, який не влізе під жодну подушку))) хоча чого там «кривити душею» - інструкції з великої коробки до красунчика з технології DoorCooling+тм я також буду безмежно рада ;) Тож бажаю всім фарту, а собі ттн від «Бурда-Україна»)))
У відгука 0 коментарів
dovgonoga89
Продовжую ділитися враженнями: після регулярного використання шампуню та бальзаму Молочко для волосся, волосся дійсно стало мяким та гладеньким і отримало здоровий блиск! Жирніє волосся в мене як і раніше, тобто кремова текстура на спричиняє жирність на наступний день, що для мене також важливо! В принципі, результатами тестування я задоволена! Новинка #nivea гарно себе зарекомендувала!!! Додаю фото з новорічного ранку доці (до використання набору) і сьогоднішнє «свіженьке» для порівняння)
У відгука 2 коментарі